(Poistunut julkaisusta)

Community Associate
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Asiakasyrityksemme Regus on maailman suurin joustavien työtilojen tarjoaja ja sen asiakkaisiin kuuluu maailman menestyneimpiä yrittäjiä, yksityishenkilöitä sekä miljardiluokan yrityksiä. Reguksella on lähes 3000 toimipaikkaa 120 eri maassa ja Regus Finlandilla on 24 eri toimistotilaa pääkaupunkiseudulla. 

Haemme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen kahta henkilöä

COMMUNITY ASSOCIATE

nimiseen työtehtävään. Kyseessä on vakituinen työsuhde ja tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Reguksen palvelukseen.

Asiakasyrityksemme etsii Pääkaupunkiseudun toimipisteisiinsä kahta työntekijää, joiden työnkuvaan kuuluvat tavanomaiset aulapalvelijan työtehtävät, mutta lisäksi mm. asiakkuussuhteiden hoitamiseen liittyviä töitä. 

Tehtäviin lukeutuvat mm. asiakkaiden vastaanottaminen ja eteenpäin ohjaaminen, puheluihin vastaaminen, saapuvan ja lähtevän postin järjesteleminen, tilojen varaaminen, kokousjärjestelyiden ja kahvitusten hoitaminen, kuukausittaiset laskutustyöt, sähköpostien seuraaminen ja niihin vastaaminen. Työhön kuuluu lisäksi asiakassuhteiden hoitamista ja heille suoritettavia avustavia töitä kuten esim. laskutuksessa avustaminen ja yleisesti ongelmien ratkaiseminen. Työnkuva vaatii ammattimaista ja omatoimista työskentelytapaa, sillä työtä tehdään pääosin itsenäisesti. 

Regus on erittäin kansainvälinen yritys ja työkielenä on englanti, joten sinulta vaaditaan suomenkielen lisäksi erinomaista englannin kielen osaamista. Eduksi katsomme koulutusta alalta, mutta tärkeintä on persoonallisuutesi ja asiakaspalvelutaitosi. Sinulla tulee olla kokemusta asiakaspalvelusta ja itsevarmuutta hoitamaan työpisteesi sekä työtehtäväsi yksin. Odotamme sinulta energistä, positiivista ja sosiaalista luonnetta. Olet omatoiminen, innostuva, tilanteisiin ja haasteisiin tarttuva. Tykkäät tutustua ja puhua ihmisten kanssa ja ratkaista ongelmia. 

Työaika on 7,5h/päivä arkisin kello 08:00-16:00 välillä. Valitut henkilöt tulevat etenkin työsuhteidensa alussa työskentelemään joustavasti useamman eri toimipisteen välillä, joten edellytämme joustavuutta Helsingin, Espoon ja Vantaan välillä liikkumisen suhteen. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka 2083€/kk. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Hakijoilta odotamme:

 • Erinomaista suomen- ja englannin kielen taitoja
 • Työkokemusta korkean tason asiakaspalvelusta
 • Sosiaallisuutta ja positiivista asennetta
 • Ammattimaista ja omatoimista työskentelytapaa
 • Tilannetajua ja ongelmanratkaisukykyä

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:

 • Alan koulutusta
 • Työkokemusta vastaavista tehtävistä


Töihin valituille tarjoamme:

 • Vakituisen työpaikan
 • Olla osana kansainvälistä yritystä
 • Motivoituneen ja mukavan työyhteisön
 • Erinomaiset kehittymis- ja etenemismahdollisuudet


Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tulemme toteuttamaan ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelutyökalun avulla, jonka myötä kehotammekin hakijoita seuraamaan sähköpostiaan videohaastattelukutsun varalta.

Rekrytointia hoitaa:
Ronie Oljemark, Palvelujohtaja, 045-343 2722, ronie.oljemark@wippiiwork.com