(Poistunut julkaisusta)

Community Associate
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2018

Asiakasyrityksemme Regus on maailman suurin joustavien työtilojen tarjoaja ja sen asiakkaisiin kuuluu maailman menestyneimpiä yrittäjiä, yksityishenkilöitä sekä miljardiluokan yrityksiä. Reguksella on lähes 3000 toimipaikkaa 120 eri maassa ja Regus Finlandilla on 24 eri toimistotilaa pääkaupunkiseudulla. 

Haemme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen henkilöä

COMMUNITY ASSOCIATE

nimiseen työtehtävään. Kyseessä on vakituinen työsuhde ja tehtävään valittu henkilö työllistyy syoraan Reguksen palvelukseen.

Asiakasyrityksemme etsii Helsingin Bulevardille työntekijää Community Associate tehtävään. Työnkuvaan kuuluvat tavalliset aulapalvelijan työtehtävät, mutta lisäksi asiakkuussuhteiden hoitamiseen liittyviä töitä. 

Työtehtäviä ovat mm. asiakkaiden vastaanottaminen ja eteenpäin ohjaaminen, puheluihin vastaaminen, saapuvan ja lähtevän postin järjestäminen, tilojen varaaminen, kokousjärjestelyiden ja kahvitusten hoitaminen, kuukausittaiset laskutus työt, sähköpostien seuraaminen ja niihin vastaaminen. Työhön lisäksi kuuluu asiakassuhteiden hoitaminen eli asiakkaiden kanssa ollaan paljon vuorovaikutuksessa ja voi olla myös avustavia töitä asiakkaille esim. laskutuksessa avustaminen ja yleisesti ongelmien ratkaiseminen. Työnkuva vaatii ammattimaista ja omatoimista työskentelytapaa, sillä työtä tehdään pääosin yksin. 

Regus on erittäin kansainvälinen yritys ja yrityskieli on englanti, joten sinulta vaaditaan suomenkielen lisäksi erinomaista englanninkielen osaamista. Eduksi katsomme koulutusta alalta, mutta tärkeintä on persoonallisuutesi ja asiakaspalvelutaitosi. Sinulla tulee olla kokemusta asiakaspalvelusta ja itsevarmuutta hoitamaan työpisteesi sekä työtehtäväsi yksin. Odotamme sinulta energistä, positiivista ja sosiaalista luonnetta. Olet omatoiminen, innostuva, tilanteisiin ja haasteisiin tarttuva. Tykkäät tutustua ja puhua ihmisten kanssa ja ratkaista ongelmia. Eduksi katsomme työkokemusta vastaavista tehtävistä. 

Työaika on 7,5h/päivä arkisin kello 8:00-16:00 välillä. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka 2083€/kk. Työt alkavat elokuun alusta. 

Hakijoilta odotamme:

 • Erinomaista suomen- ja englanninkielentaitoa
 • Työkokemusta korkean tason asiakaspalvelusta
 • Sosiaallisuutta ja positiivista asennetta
 • Ammattimaista ja omatoimista työskentelytapaa
 • Tilannetajua ja ongelmanratkaisukykyä

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:

 • Alan koulutusta
 • Työkokemusta vastaavista tehtävistä


Töihin valituille tarjoamme:

 • Vakituisen työpaikan
 • Olla osana kansainvälistä yritystä
 • Motivoituneen ja mukavan työyhteisön
 • Erinomaiset kehittymis- ja etenemismahdollisuudet


Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa:
Eeva McLean
Henkilöstökonsultti
eeva.mclean@wippiiwork.com 
040-484 4508