(Poistunut julkaisusta)

Communications Specialist
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Siksi luomme onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Onnistuaksemme tässä haastamme sekä omia että alamme toimintatapoja. Meillä on tavoitteet korkealla, vahvat juuret sekä innostava ilmapiiri ja loistava tiimihenki.

Haemme nyt Communications Specialistia kehittämään ja toteuttamaan sisäistä viestintäämme

Sinun roolisi

Bonavan Communications Specialistina pääset heti mukaan asuntorakennuttamisen kiehtovaan maailmaan. Tiedät, mitä monipuoliselta sisäisen viestinnän osaajalta vaaditaan ja ymmärrät viestinnän merkityksen yrityksen liiketoiminnan menestystekijänä ja strategian jalkauttamisen näkövinkkelistä. Nautit sisäisen viestinnän haasteista, ja haluat nähdä oman kädenjälkesi johdonmukaisen ja monikanavaisen viestinnän toteuttamisessa.

Pääset tehtävässäsi suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään Bonavan päivittäistä sisäistä viestintää ja sen kanavia ja keinoja. Innostat henkilöstöämme erilaisin viestintäsisällöin ja -materiaalein aina viikoittaisista uutiskirjeistä videoihin ja henkilöhaastatteluihin niin toimistoillamme kuin työmailla. Keskustelet aktiivisesti ihmisten kanssa liiketoiminnastamme ja tunnistat erilaiset viestintämahdollisuudet. Sisäisen viestinnän asiantuntijana teet tiiviisti yhteistyötä myös HR-yksikkömme kanssa ja suunnittelet yhdessä työnantajamielikuvaan liittyviä viestinnän toimenpiteitä ja tuet muutoshankkeissa. Pääset myös toteuttamaan monenlaisia sisäisiä tapahtumia ja tuet viestintäpäällikköä ulkoisen viestinnän projekteissa.

Odotamme sinulta

Haluamme muuttaa alaa ja toivomme sinulta ennakkoluulotonta suhtautumista toiminnan kehittämiseen sekä ”onnistuu!” -asennetta. Sinulla on vähintään 3 vuoden kokemus sisäisen viestinnän tehtävistä mielellään pörssiyhtiössä sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Olet järjestelmällinen etkä pelkää tarttua haastaviinkaan tehtäviin. Positiivinen asenne ja ratkaisuhakuisuus ovat valttia ja asiakaskeskeisyys on sinulle itsestäänselvyys. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kirjoitat ytimekkäästi. Olet monipuolinen sisällöntuottaja, kommunikoit ja tuotat sisältöjä erinomaisesti myös englanniksi ja pystyt tekemään sujuvasti käännöstöitä. Uudisasuntorakennuttaminen voi olla sinulle jo entuudestaan tuttua, mutta ei pakollista. Verkostoidut rohkeasti, olet utelias ja haluat kehittyä viestintäammattilaisena.

Tarjoamme sinulle

Olemme yrityksenä nuori ja meillä on yrittäjähenkeä ja draivia. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälisessä yrityksessä, ja pääset osaamisellasi vaikuttamaan Bonava Suomen viestinnän kehittämiseen ja toteuttamiseen. Raportoit tehtävässäsi Bonava Suomen viestintäpäällikölle. Toimipaikkasi sijaitsee Bonava Suomi Oy:n pääkonttorissa, Helsingin ydinkeskustassa, Sanomatalossa.

Join our journey

Hae tehtävää viimeistään 21.9.2018 mennessä osoitteessa www.bonava.fi/tyopaikat. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Joanna Linnermo-Kumpuoja, puh. 010 400 2778 (pe 31.8. klo 9-11 ja ke 5.9. klo 14-16 välisenä aikana) tai sähköpostitse joanna.linnermo-kumpuoja(at)bonava.com.