(Poistunut julkaisusta)

Communications Specialist, Publishing
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2020

Metsä Groupilla on nyt haussa

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA (talous- ja yritysviestintä)

pääkonttorillemme Espooseen.

Millainen työ sinua odottaa?

Haemme taitavaa sisällöntuottajaa ja tehokasta projektipäällikköä viestinnän asiantuntijaksi Metsä Groupin konserniviestintään talous- ja yritysviestinnän tehtäviin Espooseen.

Viestinnän asiantuntijana työskentelet osana konserniviestinnän ammattitaitoista tiimiä konsernin ja eri liiketoimintojen viestintäroolissa. Vastaat Metsä Groupin talousviestinnän sisällöntuotannosta ja koordinoit konsernin yhteistä vuosikertomusprosessia. Tuotat journalistisesti laadukkaita ja kiinnostavia, erityisesti talousviestintään ja metsäteollisuuteen liittyviä sisältöjä Metsä Groupin sisäisiin ja ulkoisiin kanaviin. Lisäksi toimit erilaisten projektien viestinnän tukena.  

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto sekä työkokemusta talous- tai yritysviestinnästä, mieluiten teollisuusyrityksestä. Olet joustava ja pitkäjänteinen ja pystyt tarvittaessa toimimaan tiukoissa aikatauluissa. Olet huolellinen ja sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja hallita projekteja varmoin ottein. Osaat viestiä sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja sinulla on hyvä, journalistinen ote sisältöjen tuottamiseen.

Miksi Metsä?

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo hyvän työympäristön meille jokaiselle. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja luomme edellytyksiä tehtäväkiertoon eri puolilla organisaatiota.

Metsä Group on innostava ja vaikuttava tulevaisuuden työpaikka, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi. Biotalouden edelläkävijänä meillä on tärkeä rooli ilmastonmuutoksen torjunnassa, mikä näkyy vahvasti myös viestinnän tehtäväkentässä.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Compass HRG:n konsultti Ville Lappi (050 577 7575 tai ville.lappi(at]compasshrg.fi).

Hae paikkaa!

Hae paikkaa tästä linkistä: https://bit.ly/33LQcjL Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Haku on auki 15.4.2020 asti.