(Poistunut julkaisusta)

Communications Officer
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Nimeni on Selene ja vastaan Telian #Somejengi-tiimistä, joka huolehtii suurella sydämellä mm. asiakaspalvelusta Telia Finlandin sosiaalisen median kanavissa. Etsimme nyt Lahden tai Vaasan toimistollemme Communications Officeria täydentämään iloista joukkoamme.

Seuraava mahdollisuutesi

Haluaisitko kasvaa sosiaalisen median guruksi ja sisällöntuotannon velhoksi tai oletko kenties jo valmis paketti? Communications Officerina edustat yritystämme ja olet yrityksemme sosiaalisen median käyntikortti asiakkaillemme. Kommunikoit asiakkaidemme kanssa aktiivisesti tuoden heille apua ja tietoa heitä askarruttaviin kysymyksiin, luoden samalla sykähdyttäviä ja iloisia asiakaskokemuksia. Hoidat yhdessä tiimin kanssa Telia Finlandin sosiaalisen median kanavia sekä Telia Yhteisön moderointia ja pääset myös tuottamaan erilaisia sisältöjä, kuten esimerkiksi blogeja Telia Yhteisöön. TeliaPartiolaisena seikkailet ympäri internetiä osallistuen eri foorumeiden keskusteluihin omalla rennolla ja persoonallisella otteellasi. Tarvittaessa osallistut myös erilaisiin pieniin projekteihin ja tuot tiimin kanssa tietoutta somemaailmasta valmennuksien ja koulutuksien muodossa. Työaika on joustava - olemme asiakkaidemme tavoitettavissa arkisin, viikonloppuisin sekä arkipyhinä.

Kuka sinä olet?

Dare – Olet rohkea oppimaan ja kokeilemaan uusia asioita. Tavoitteellisuus ohjaa sinua kohti sovittuja päämääriä eivätkä nopeat muutokset tai ajoittainen hektisyys tuota sinulle paineita. Näet edessäsi ratkaisuja ongelmien sijasta.

Care – Olet vastuuntuntoinen, joustava sekä itseohjautuva tekijä. Pidät hyvää huolta asiakkaistamme, lunastat lupauksesi sekä varmistat työlläsi mitä parhaimman asiakaskokemuksen toteutumisen. Positiivinen asenteesi ja hyvät tiimityöskentelytaidot ovat vahvuuksiasi.

Simplify – Olet innovatiivinen ja osallistuva tekijä. Kehität kanssamme aktiivisesti joustavia ja ketteriä toimintatapoja, jotka mahdollistavat meidän onnistumisemme tiiminä, osastona ja yrityksenä.

Osaamisesi ja kokemuksesi

  • Asiakaspalveluosaaminen
  • Kokemus kirjallisesta viestinnästä, sosiaalisesta mediasta ja esimerkiksi bloggaamisesta, vloggaamisesta tai sisällöntuotannosta
  • Aito kiinnostus sosiaalista mediaa ja digitaalisuutta kohtaan
  • Selkeä ja ymmärrettävä viestintätyyli
  • Itseohjautuva ja itseään johtava ote tekemiseen
  • Halu kehittää osaamista jatkuvasti
  • Hyvä paineensietokyky
  • Kykyä kaupalliseen viestimiseen ja liiketoiminnan ymmärrystä
  • Erinomainen suomen kielen taito ja hyvä englannin kielen osaaminen, (ruotsiksi kommentoiminenkaan ei aiheuta allergista reaktiota)
  • Valmius esiintyä esimerkiksi Telia.fi -sivustolla omalla valokuvalla ja nimellä

Mitä voit odottaa?

Telia on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Saat tilaa luovuudelle ja innovatiivisuudelle inspiroivassa työyhteisössä, saavuttaaksesi tuloksellisesti tavoitteitamme. Pääset osaksi alati ajan hermolla eteenpäin puskevaa sosiaalisen median maailmaa sekä saat uusia näkemyksiä ja mahdollisuuden laajentaa osaamistasi monikanavaisessa ympäristössämme.

Saat tueksesi huikean joukkueen, jossa jokainen pelaaja voi hyödyntää vahvuuksiaan. Joukkueemme tekee yhdessä töitä asiakkaidemme eteen ja kehittää jatkuvasti toimintaansa.

Innostuitko?

Jos ylläoleva kuvaus kolahti, lähetä meille näköisesi hakemus! Hakea voit nettisivujemme kautta telia.fi/career viimeistään 19.8.2018 mennessä.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä: Selene Rannanheimo, +358 40 302 5384, selene.rannanheimo@teliacompany.com. Puhelimitse tavoitat minut parhaiten perjantaina 10.8. klo 11-12.30 ja torstaina 16.8. klo 13-14.30.

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!