(Poistunut julkaisusta)

Communications Assistant
Nordic Regional Airlines Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Haemme idearikasta ja positiivista tyyppiä viestintäassistentin tehtävään. Jos tykkäät kirjoittaa ja valokuvata, olet reipas, avoin ja tartut asioihin oma-aloitteisesti, tämä voisi olla juuri sinun paikkasi! Sinulla on loistava kyky pitää lankoja käsissä hektisessäkin työympäristössä ja kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti myös englanniksi. Pienessä, mutta tehokkaassa tiimissämme ahkeruus ja yhteistyötaidot ovat kaikki kaikessa. 

Pääasialliset työtehtäväsi muodostuvat lentoyhtiön sisäisen viestinnän kanavien sekä ulkoisten somekanavien (mm. Facebook, Instagram) ylläpidosta. Oman kiinnostuksesi mukaan pääset mukaan myös viestinnän kehitysprojekteihin ja ideoimaan uusia ja tehokkaampia tapoja käyttää viestintäkanaviamme.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos:

  • Olet sujuva kirjoittaja ja tykkäät myös oikolukea muiden tekstejä
  • Sinulla on visuaalista silmää ja halua työskennellä kuvien ja videoiden parissa
  • Hallitset somekanavat ja ideoit mielelläsi uutta
  • Sinulla on jo hieman alan kokemusta sekä halua kasvaa ja kehittyä työsi mukana
  • Olet tottunut työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa organisoidusti ja joustavasti
  • Hallitset MS Office 365 -paketin käytön, erityisesti Word ja Powerpoint. Myös Adobe Photoshop-, InDesign- ja Sharepoint-osaaminen lasketaan eduksi.
  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esim. ammattikorkeakoulusta ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Olet innostunut oppimaan uutta, selvittämään asioita ja soveltamaan osaamistasi nopeasti muuttuvissa olosuhteissa

Miksi sinun kannattaisi hakea Norralle?

Meillä tehdään töitä ammattitaitoisessa, nuorekkaassa ja hauskassa porukassa. Nauramme paljon, arvostamme työtämme ja annamme sen myös näkyä. Kehitysmyönteinen työilmapiiri sekä rohkeus ja avoimuus siivittävät työpäiviämme. Yhdessä tekemisen meininki on meille pienessä työyhteisössä ensiarvoisen tärkeää.

Panostamme työntekijöidemme kehittymiseen, hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen. Aktiivinen virkistystoimikuntamme pitää huolen siitä, että meillä on hauskaa tekemistä aina erilaisista urheilutapahtumista pikkujouluihin ja metsäretkiin. Työsuhde-eduista mainittakoon ID-matkaliput, työterveyshuolto sekä lukuisat diilit liikunta- ja hyvinvointipalvelujen tarjoajien kanssa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 20.10.2019 alla olevan linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Norran Communications Manager Kaisa Huhtaniemeltä (p.+358 40 8461420) ti 8.10. klo 12-13, pe 11.10. klo 12-13 tai sähköpostitse kaisa.huhtaniemi@flynorra.com

Valitulle henkilölle teetetään lentokentän työympäristössä vaadittu suppea turvallisuusselvitys.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi