(Poistunut julkaisusta)

Communication Specialist
Clas Ohlson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

<!-- x-tinymce/html -->

Clas Ohlson on moderni vähittäiskauppaketju, joka jatkaa kasvuaan niin kokonsa puolesta kuin suosiollakin mitattuna. Rakastamme uusia haasteita ja projekteja ja pyrimme aina löytämään käteviä ja käytännöllisiä ratkaisuja. Haluamme olla avuksi ja jakaa tietoa. Olemme erittäin ylpeitä siitä, mitä teemme, ja sen huomaa. Vahva tiimihenki ja halu tehdä kauppaa näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Haemme nyt kaupalliseen tiimiimme

Communication Specialistia

jonka intohimona on kirjoittaminen ja jolla jokainen lanka pysyy käsissä vauhdikkaassakin työympäristössä.

Sinun tehtävässäsi lankoja on useita. Vastaat kokonaisuudessaan Suomen organisaation sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä tehokkaasti ja laadukkaasti. Innostat muita tarinoillasi. Jutun juurta syntyy helposti, oli sitten kyseessä uuden myymälän avaus, kampanjasta tiedottaminen tai lehdistötiedote.

Työviikkosi vaihtelee suuresti, mutta kiireisenä pitää ainakin jatkuva tekstien suunnittelu, tuottaminen ja kääntäminen mm. sisäisiin viestintäkanaviin, kuten intraan ja Workplaceen. Osaa materiaalista pääset ideoimaan itse alusta alkaen, osa tulee Ruotsista ja vaatii kääntämistä paikallista organisaatiomme varten. 

Olet myös organisaation ääni ja ikkuna ulospäin. Huolehdit lehdistötiedotteista ja -kontakteista, yhteistyöstä pr-toimistomme kanssa sekä vaikuttajamarkkinoinnista. 

Työhösi kuuluu kiinnostavia lisämausteita, kuten osallistuminen sosiaalisen median työryhmään sekä kääntäjäkollegoittesi avustaminen erilaisissa käännöstehtävissä. Välillä ollaan päivä myymälässä, pakataan lähetyksiä tai avustetaan työkaveria, koska vahva tiimihenki rikastuttaa työpäiviämme.

Odotamme, että tuot meille uusia ideoita ja valmiita näkemyksiä sisältöjen hallinnasta sekä strategia-, media-, työyhteisö- ja verkkoviestinnästä.  Olet jo aiemmin työskennellyt vastaavissa tehtävissä ja haluat olla työyhteisömme vuorovaikutuksen kehittäjä ja aina askeleen edellä oman toimialan trendeistä.

Sinulla on erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Tarvitset myös vahvaa ruotsin kielen kirjallista osaamista. Hyödynnät sujuvasti erilaisia projektinhallinnan työkaluja ja keskeisimpiä Office-ohjelmia. Otteesi työssä on ponteva ja oma-aloitteinen. Nautit erilaisten eteen tulevien tilanteiden ratkomisesta. Sosiaalisuus, optimismi ja iloisuus auttavat myös pitkälle.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työkokonaisuuden osana Clas Ohlson Suomen sekä pohjoismaiden yhteistä tiimiä. Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme sinua odottaa tiimihuone myynnin ja markkinoinnin hauskassa työyhteisössä. Työ on voimassa toistaiseksi ja alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. 

Esittele itsesi meille lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 22.1.2020. Arvostamme ripeätä toimintaa, ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä S&S Consultingissa Vivi Stening, puh. 0500 773 755.