(Poistunut julkaisusta)

Communication and Patient Relations Manager / AbbVie Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

AbbVie on maailmanlaajuinen, tutkimuslähtöinen biolääkealan yhtiö. Toukokuussa 2020 toteutuneen yritysoston myötä Allergan-yhtiöstä tuli osa AbbVietä. AbbVie on sitoutunut kehittämään maailman vakavimpiin sairauksiin lääkkeitä, joiden kliininen teho on osoitettu selkeästi ja potilashyöty on merkittävä. Yhtiön missiona on kehittää ja markkinoida edistyksellisiä hoitoja hankaliin ja vakaviin sairauksiin asiantuntemuksensa, sitoutuneen henkilöstönsä ja innovaatiokykynsä avulla. Maailmanlaajuisesti AbbVie työllistää noin 47 000 henkeä. AbbVien valmistamia lääkkeitä on saatavilla yli 175 maassa ja niillä hoidetaan yli 60 sairautta.

Suomessa AbbVie Oy on yksi Suomen parhaista työpaikoista. Organisaatiomme työllistää noin 90 ammattilaista Suomessa ja uusi toimistomme sijaitsee Pasilan Triplassa. Terapia-alueisiimme kuuluvat immunologia, onkologia, neurologia, virologia ja silmäsairaudet sekä Allergan Aesthetics -tuotteet. Työskentelemme matriisitiimeissä, joissa eri alueiden asiantuntijat toimivat yhteisen tavoitteen eteen. Haluamme, että kulttuurimme ja työilmapiirimme tukevat työn iloa ja onnistumista sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Lue lisää meistä: www.abbvie.fi.

Haemme nyt kehittämishakuista ja näkemyksellistä

Communication and Patient Relations Manageria

vastaamaan terapia-alueidesi strategisesta viestinnästä ja sidosryhmäyhteistyöstä.

Rakennat merkitykselliset suhteet potilasjärjestöihin, ja työskentelet yhteistyössä sekä median että monien muiden ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Tuet brandtiimejä vahvalla osaamisellasi. Haluat sekä kehittää toimintaa että kehittyä itse ja olet valmis toimimaan suunnannäyttäjänä siinä, mitä vaikuttava viestintä- ja sidosryhmäyhteistyö parhaimmillaan on. Kuulut 10 hengen Market Access and External Affairs -tiimiin ja raportoit External Affairs Managerille.

Olet viestinnän ammattilainen ja sinulla on vankkaa kokemusta viestintästrategioiden luomisesta ja toteuttamisesta sekä vaikuttajaviestinnästä että erilaisten sidosryhmien kanssa toimimisesta ja vuorovaikutuksen kehittämisestä. Kokemus lääkealalta sekä potilasjärjestöjen kanssa työskentelystä on etu. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi viestinnästä, hyvä osaaminen viestinnän teknologioista ja ymmärrys viestinnän trendeistä sekä visuaalisuuden hyödyntämisestä.

Olemme tutkimuslähtöinen ja potilaskeskeinen biolääketieteen yhtiö, ja panostamme innovatiiviseen ajatteluun läpi organisaation, siksi arvostamme myös asiakaslähtöisten kehittämismenetelmien, kuten palvelumuotoilun, osaamista. Olet yhteistyökykyinen ja tavoitteellinen tekijä, joka kykenee laatimaan ja kommunikoimaan tavoitteelliset suunnitelmat toiminnalle sekä haluat mitata työsi vaikuttavuutta. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja esiintymistaidot sekä hyvät valmiudet luoda verkostoja. Kommunikoit sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan vastuullisella ja merkityksellisellä toimialalla osana menestyvää ja kasvavaa kansainvälistä yritystä. Meille on tärkeää yhdessä tekeminen ja yhteiset onnistumiset. Tuemme oppimista ja tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kehittää osaamista työssäsi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa External Affairs Manager Kaisa Raitio 10.8. 11-13, 13.8. klo 16-17 ja ma 17.8. klo 8-9, puh. 040 545 0491. Voit olla yhteydessä myös MPS-konsultteihin Sani Kaajakseen ti 11.8. klo 15-16, puh. 020 746 9453 ja Lotta Lunnelaan ti 18.8. klo 13-14, puh. 020 746 9461. 

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 20.8.2020 mennessä.