(Poistunut julkaisusta)

Commissioning Engineer Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019
Kiinnostaako matkustustyö osana kansainvälistä ja arvostettua yritystä? Etsimme nyt Commissioning Engineeriä Process Industries -yksikköön Pitäjänmäelle. Hyvän perehdytyksen kautta saat erittäin arvokasta työkokemusta kansainvälisestä yrityksestä sekä monipuolisista prosessiteollisuuden projekteista. Mikäli sinulta löytyy sähkö- tai automaatiotekniikan koulutustausta, kiinnostusta matkustella työtehtävien puitteissa sekä oma-aloitteinen ote työskentelyyn, saatat olla etsimämme henkilö. Tehtävä on ensin vuoden määräaikainen, jonka aikana sinulla on myös erinomainen mahdollisuus keskustella jatkosta. Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista - voit olla juuri etsimämme henkilö!
KUVAUS
Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen ja arvokasta työkokemusta kansainvälisestä yrityksestä sekä monipuolisista projekteista
* Mahdollisuuden matkustella niin Suomessa kuin ulkomailla
* Monipuoliset kasvumahdollisuudet yrityksen sisällä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana Process Industries-yksikköä. Yksikkö toimittaa energianhallinta-, paperikonekäyttö-, sähköistys- ja tehdastietojärjestelmäratkaisuja, prosessitiedon hallintajärjestelmiä sekä niihin liittyviä palveluja teollisuusasiakkaille maailmanlaajuisesti. Pääsääntöisiin työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi käyttöönottoa ja tämän valmistelua, suunnittelutehtäviä, testaamista sekä työturvallisuuteen ja projektien turvallisuuteen liittyviä tehtäviä.

Roolissa on matkustuspäiviä vuositasolla arviolta noin 150. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tulet työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvaa hiljattain kohti itsenäisempää roolia sekä ottaa myös enemmän vastuuta.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva tutkinto sähkövoima- tai automaatiotekniikan parista (AMK/teknikko)
* Aikaisempaa kokemusta asennus- ja kunnossapitotehtävistä
* Matkustusvalmiutta
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito
* Asiakasorientoitunut ote työskentelyyn sekä hyvät vuorovaikutustaidot
* Oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelytapa
* Ajokortti


Lisäksi katsomme eduksesi rekrytointiprosessissa myös aikaisemman kokemuksen paperiteollisuuden parista.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
* Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta asiakasyritykseen
* Sijainti: Pitäjänmäki, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti yli 100 maassa. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.