(Poistunut julkaisusta)

Commercial Support #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Oletko valmis kehittymään asiakaspalvelun ja taloushallinnon tähdeksi talotekniikan Commercial Support palvelutiimissämme? 

 

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Commercial Support #FutureWernerin työtehtäviin kuuluu tilaus-toimitusketjun hallinnan eri osa-alueita, kuten myyntitilausten käsittely ja laskutus SAP-toiminnanohjausjärjestelmässämme, sekä asiakasnumeroiden avaukset ja asiakastietojen ylläpito. Huolehdit asiakasyhteydenpidosta puhelimitse ja sähköpostilla. Pääset työskentelemään tiiviisti toimialamme taloushallinnon, teknisten asiantuntijoidemme ja myyntiorganisaatiomme kanssa. Osaamisen ja kokemuksen kasvaessa pystyt ottamaan lisää vastuuta ja kehittymään itsenäiseksi taloushallinnon tähdeksi.

 

Mitä Commercial Support Wernerilta vaaditaan?

Commercial Support #FutureWerner ymmärtää taloushallinnon päälle ja varmistaa, että kaupalliset prosessit sujuvat mutkattomasti. Olet reipas, avoin ja ulospäin suuntautunut toisen tai kolmannen vuosikurssin opiskelija ammattikorkeakoulussa tai opistossa. Kirjoitat sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Olet myös luotettava ja asiakaslähtöinen tiimityöntekijä, jolla on halu kehittää itseään joka päivä. Kiinnität luontaisesti huomiota yksityiskohtiin, suunnittelet työpäiväsi ja hallitset tehtävät ja kokonaisuudet hyvin. Yhteistyötaitoisella ja innostuvalla hakijalla saattaa olla jo hieman työkokemusta alalta.

 

Haemme Wernereitä, jotka voivat aloittaa heti alkuvuodesta opintojen ohella tai viimeistään touko-kesäkuussa. Harjoittelu jatkuu 31.8. asti kesälomasijaisena, mutta toivomme, että Wernerit olisivat käytettävissä opintojen ohella myös kesän jälkeen. Harjoittelun kestosta on mahdollista neuvotella. Palkkaamme tähän tehtävään yhden tai kaksi Werneriä, joiden palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

 

Miten Werneriksi pääsee?

Lähetä hakemus 29. tammikuuta 2020 mennessä. 

Varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 13. helmikuuta, sillä pidämme tuolloin Espoon toimipisteessämme Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. Aivopähkinöiden lisäksi tilaisuudessa tarjoillaan aamiainen.

 

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Osoite: Tarvonsalmenkatu 19, 02600 Espoo

Aika: 13.2.2020 klo 8:30–12

 

Lisätietoja voi kysyä rekrytoivalta esimieheltä:

Riikka.Hietanen@siemens.com / 050 381 4584

 

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa.