(Poistunut julkaisusta)

Commercial Manager
Clas Ohlson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

<!-- x-tinymce/html -->

Clas Ohlson on moderni vähittäiskauppaketju, joka jatkaa kasvuaan niin kokonsa puolesta kuin suosiollakin mitattuna. Rakastamme uusia haasteita ja projekteja ja pyrimme aina löytämään käteviä ja käytännöllisiä ratkaisuja. Haluamme olla avuksi ja jakaa tietoa. Olemme erittäin ylpeitä siitä, mitä teemme, ja sen huomaa. Vahva tiimihenki ja halu tehdä kauppaa näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Haemme nyt tuloshakuista ja dynaamista COMMERCIAL MANAGERIA.

Sinun tehtäväsi

Vastaat siitä, että Clas Ohlsonin brändi on suomalaiselle asiakaskunnalle relevantti, markkinointi puhuttelee vastaanottajaansa ja että menestymme kaupallisesti kaikissa kanavissa.

Otsikkotasolla vastuullesi kuuluu:

  • Asiakkuus, brändi ja markkinointi
  • Verkkokauppa
  • Kaupallinen suunnittelu, ennustaminen ja seuranta
  • Hinnoittelu
  • Tavaravirran hallinta

Tehtävässäsi onnistumista tukevat johtamasi asiantuntevat tiimit ja Clas Ohlsonin kansainvälinen organisaatio. 

Odotamme sinulta kokemusta omnichannel-vähittäiskaupasta, kaupallisten toimintojen ja markkinoinnin johtamisesta sekä vahvaa ymmärrystä ja näkemystä kansainvälisestä brändin rakentamisesta Suomen markkinoilla. Olet aiemmissa tehtävissäsi työskennellyt omnichannel- liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen parissa ja osaat luoda rakenteita ja toimintamalleja, joilla yhdenmukainen asiakaskokemus toteutuu sekä kaupassa että verkossa.

Olet henkilönä helposti lähestyttävä ja yhteistyötä arvostava, eli meidän mielestä mahtava työkaveri. Toimintatyylisi johtaa lopputuloksiin, selkeään viestintään ja saavutettuihin tavoitteisiin. Kansainvälisessä ympäristössä työskenteleminen on sinulle tuttua ja mieluista. Kykenet strategiseen ajatteluun ja olet arvostettu johtoryhmän jäsen, mutta samalla et vieroksu kääriä hihojasi operatiivisten toimenpiteiden äärellä. Johdat mielelläsi ihmisiä ja olet taitava luomaan merkitystä.

Me tarjoamme

Tässä tehtävässä pääset vähittäiskaupan aitiopaikalle ja saat olla välittömässä roolissa rakentamassa Clas Ohlsonin menestystä Suomessa. Tarjoamme mahdollisuuksia myös henkilökohtaiselle kasvulle sekä urakehitysmahdollisuuksia myös kansainvälisesti. Työpisteesi sijaitsee toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja on voimassa toistaiseksi.

Tervetuloa mukaan!

Hae työpaikkaa tallentamalla rekrytointijärjestelmäämme vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi kera 20.3.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta esimieheltäsi Country Manager Virpi Viinikaiselta p. 050 5272 881 perjantaina 15.3. klo 12-15 tai sähköpostitse virpi.viinikainen@clasohlson.fi.

Clas Ohlson on kansainvälinen vähittäiskauppaketju. Päivittäin noin 4700 työntekijää yli 200 myymälässä ja toimistoilla viidessä maassa auttaa ja innostaa ihmisiä tarjoamalla käteviä ja käytännöllisiä ratkaisuja edulliseen hintaan joka päivä. Suomessa Clas Ohlsonilla on 42 myymälää sekä verkkokauppa. Lisätietoja yritys.clasohlson.fi.