(Poistunut julkaisusta)

Commercial Lead, Data ja analytiikka- ratkaisut
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Haemme kokenutta ja verkostoitunutta ratkaisumyyjää tai liiketoiminnan kasvattajaa tukemaan Data – ja analytiikka liiketoimintaratkaisujemme kasvua Suomessa ja Pohjoismaissa.

Tehtävä

Lähtökohtana tehtävässä menestymiseen on luontainen kiinnostus asiakkaisiin, näiden liiketoiminnan kehittämiseen ja menestyksen rakentamiseen. Etsimämme ammattilainen on kokenut liiketoiminnan kasvattaja, joka hallitsee arvo- ja ratkaisukeskeisen myynnin toimintatavat sekä johtamisen, on aktiivinen ja suhtautuu elämään positiivisella ja voittavalla asenteella.

Pääset tehtävässä panostamaan koko persoonasi ja osaamisesi peliin niin asiakkaiden kuin kokeneen tiimimme kanssa.

Sinä

Tehtäväsi on ensisijaisesti vahvistaa Data -ja analytiikkapohjaisten digitaalisten palveluratkaisujemme kehittymistä ja kasvua tulevina vuosina. Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • Kokemusta ja näyttöä liiketoiminnan kasvattamisesta, ratkaisumyynnistä sekä Data- ja analytiikkaratkaisujen hyödyntämisestä eri organisaatioissa
  • Kykyä asiakaskeskeiseen ajatteluun, myynnin -ja asiakaasrajapinnan johtamiseen, ratkaisukeskeisyyteen ja asiakasarvon kommunikointiin.
  • Ymmärrystä ja kokemusta datan visualisoinnin välineistä (Qlik, PowerBI) sekä tietovarastojen rakentamisesta ja välineistä (Microsoft teknologia stack, Snowflake, Data Vault, IoT)
  • Aktiivinen, tuloshakuinen ja järjestelmällinen toimintapa - osaat toimia itsenäisesti ja johtaa omaa työtäsi. Jatkuva halu kehittyä.
  • Erinomaiset sosiaaliset taidot, suomen ja englannin kielen hallinta, Ruotsi eduksi.

Joukossamme saat mielenkiintoisen digitaalisen toimintaympäristön, reilusti vastuuta ja sinulla on rajattomat kehitysmahdollisuudet. Toimipisteenäsi on ensisijaisesti Vantaa, mutta luonnollisesti sinulla on valmius liikkua työssäsi tiimin sekä asiakastarpeiden mukaisesti.

Me

Data- ja analytiikkatiimimme toimii kotimaan markkinoiden ehdottomassa etulinjassa, yhteistyössä muiden pohjoismaisten yksiköidemme kanssa. Panostamme vahvasti pilviratkaisuihin sekä omaan tuotekehitykseen.

Meitä on Solteqissa yhteensä lähes 600 asiantuntijaa useassa eri maassa, mutta silti yksikkömme on oma tiivis yhteisönsä suuremman organisaation sisällä. Avokonttorissamme vaihdetaan ajatuksia ja sparrausta saa, kun sitä tarvitsee. Ylimieliset gurut eivät meitä kiinnosta – huippuosaamiseen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle ison yrityksen hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Hae
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille urasivujen kautta viimeistään 19. kesäkuuta. Lisätietoja antaa jani.liimatta@solteq.com tai puhelimitse +358 40 777 1142.