(Poistunut julkaisusta)

Commercial Director / Lippupiste Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019


Lippupiste Oy on Suomen johtava  kulttuuri- urheilu- ja viihdetapahtumien lippuja myyvä yritys. Verkkokauppamme www.lippu.fi on Suomen suurin lipunmyynnin verkkokauppa ja sen lisäksi palvelemme asiakkaita yli 80 valtakunnallisessa myyntipisteessä, R-kioskeilla sekä puhelinpalvelumme numerossa 0600 900 900.

Tarjoamme lipunmyyntiin, asiakaspalveluun sekä digitaaliseen markkinointiin liittyviä palveluitamme sadoille eri tapahtumajärjestäjille, jotka järjestävät vuosittain yli 18.000 yksittäistä tapahtumaa aina pienistä konserteista suuriin festivaaleihin ja maailman luokan kiertueisiin. Palvelemme Suomen eturivin teattereita, tapahtumataloja ja urheilujoukkueita. Näitä tapahtumajärjestäjiä kutsumme BtoB-Kumppaneiksi ja missiomme on auttaa heitä onnistumaan.

Panostamme laadukkaaseen ja kattavaan asiakaspalveluun yli 50 ammattilaisen voimin Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Lippupiste on osa saksalaista CTS Eventim AG & Co. KGaA -pörssiyhtiötä, joka on markkinajohtaja toimialalla Euroopassa, toimii yli 20 maassa ja välittää vuosittain yli 140 miljoonaa lippua yli 180 000 tapahtumaan.

Haemme nyt johtoryhmäämme avainhenkilöä rakentamaan menestystä kanssamme

Commercial Director

Vastaat keskeisistä kaupallisista toiminnoistamme sisältäen B2B Kumppanimyynnin, markkinointitoimistomme Digital Agencyn ja E-Commerce-yksikön. Tehtävänäsi on edelleen kehittää liiketoimintaamme ja osaamistamme toimialan johtajana. Erityisesti haluamme olla keihäänkärkenä digitaalisaatiossa ja big datan hyödyntämisessä. Johtoryhmän jäsenenä osallistut koko yrityksen johtamiseen.

Mikäli sinulla on vahvoja näyttöjä menestyksekkäästä myynti- ja markkinointiorganisaation johtamisesta ja inspiroidut kulttuuri-, viihde- ja urheilualan tapahtumista, voit olla juuri etsimämme henkilö. Odotamme sinulta myös vahvaa näkemystä digitalisaation johtamiseen ja kääntämiseen voitoiksi myynnissä. Omaat myös erittäin vahvat yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Olet innostava johtaja, jonka rinnalla ihmiset mielellään työskentelevät. Toivomme sinulta löytyvän tehtävään soveltuvan, mielellään korkeakoulutasoisen koulutuksen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Lisätietoja tehtävästä saat toimitusjohtaja Ari Palhamolta 14.8. ja 21.8. klo 9:00–10:30, puh. 0400 502 340 ja MPS:n konsulteilta Roy Heroldilta ja Jaana Jaatiselta, puh. 020 746 9400 (vaihde). Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen ja CV:n kera hakupainikkeen kautta 25.8.2019 mennessä.