(Poistunut julkaisusta)

Commercial Consultant
Colliers International Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Haluatko olla mukana kunnianhimoisessa ykköstiimissä kehittämässä kauppakeskustoimialaa asiakkaiden, vuokralaisten ja kiinteistönomistajien eduksi? Haemme nyt kasvavaan tiimiimme kahta kaupallista konsulttia.

Meillä pääset vaikuttamaan asiakkaidemme – tunnettujen, merkittävien kiinteistöomistajien ja -sijoittajien – kiinteistöjen johtamiseen, kehittämiseen sekä arvon lisäämiseen. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän kehittyvässä ja kansainvälisessä organisaatiossamme.

Meidän ammattilaiset ajattelevat ennakkoluulottomasti, jakavat loistavia ideoita sekä tarjoavat innovatiivisia neuvoja vauhdittaakseen asiakkaidemme menestystä. Yrityksemme kansainvälisyys mahdollistaa maailmanlaajuisen näköalan kiinteistöalan markkinaan ja kehitystrendeihin tarjoten kattavia palveluita kiinteistöalan toimijoille sekä kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille ympäri maailman. Meillä pääset myös kehittämään ja syventämään taitojasi Colliers Universityn monipuolisen koulutusvalikoiman avulla.

Kaupallisena konsulttina olet osa meidän reipasta 40 hengen kauppakeskustiimiä. Tehtävänäsi on asiakkaidemme omistamien, vastuullasi olevien kauppakeskusten ja kaupallisten kiinteistöjen konseptikehitys ja liiketilojen vuokraus. Kaupallisena konsulttina hoidat itsenäisesti asiakkaan kanssa sovittuja vuokrausneuvotteluita ja kartoitat jatkuvasti uusia ratkaisuja kauppakeskuksiin ja kaupallisiin kiinteistöihin. Teet tiivistä yhteistyötä paitsi kaupallisen konsultoinnin ja kiinteistökehityksen tiimin myös kauppakeskuksissa toimivien tiimiemme kanssa. Lisäksi vastaat proaktiivisesta kommunikoinnista asiakkaidemme kanssa ja toteutat heidän hyväksymää vuokrausstrategiaa.

Tehtäviisi kuuluu

  • kauppakeskusten, kaupallisten kiinteistöjen ja toimitilakiinteistöjen kaupallinen konseptointi ja vuokralaismixin suunnittelu
  • liiketilojen vuokraus, painottuen uusien vuokralaisten kartoittamiseen ja vuokrausneuvotteluihin
  • osallistuminen kiinteistökehitysprojekteihin.

Kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen toimenkuvaasi voi kuulua myös

  • kaupallisten kiinteistöjen markkinointikonseptien kehittäminen
  • kauppakeskusavausten suunnittelu, toteutus ja vuokralaisyhteistyö.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta kiinteistöalalta tai kaupan alalta. Olet myyntihenkinen ja kiinnostunut muuttuvista kaupan alan trendeistä. Ymmärrät kauppakeskustoimialaa ja muodostat luontaisesti uusia luovia ratkaisuja. Arvostamme myös retail-toimialan ja sen toimijoiden tuntemusta sekä kokemusta liiketilavuokrauksesta. Toimit asiakkaiden kanssa sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja meistä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten, mutta viimeistään sunnuntaihin 1.11.2020 mennessä. Odotamme innolla saada tietää sinusta lisää!

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tehtävään tai yritykseen liittyen, otathan yhteyttä Anni Tenhuseen p. 020 130 2389 tai anni.tenhunen@colliers.com. Annin tavoittaa puhelimitse 21.10  klo 10-11 ja klo 14-15.