Collector
PRA Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2021

Asiakkaamme PRA Group etsii vakituiseen työsuhteeseen kahta Collectoria Helsingin Kampin toimipisteelle. Voisitko sinä olla toinen heistä?

Collectorina tulet työskentelemään pääasiassa vapaaehtoisen perinnän parissa. Asiakaspalvelun myötä tulet kuitenkin olemaan tekemisissä myös oikeudelliseen perintään liittyvien asioiden, kuten yksityishenkilön velkajärjestelyjen ja ulosoton kanssa.

Millaista sitten on collectorin arki?

Päätyötäsi on kuluttajasaatavien asiakaspalvelu, jossa neuvottelet ja käsittelet asiakkaille yksilöllisiä ja toimivia maksuratkaisuja. Vastaat kuluttaja-asiakkaiden perintäprosessin läpiviennistä, joka koostuu asiakkaiden kontaktoinnista, maksuohjelmien sopimisesta ja päivittämisestä sekä muista tarpeellisista toimenpiteistä järjestelmän pitämiseksi ajan tasalla. Päiviisi kuuluu lisäksi monipuolista asiakaspalvelutyöskentelyä käsittäen asiakkaiden yhteydenottoihin vastaamista puhelimitse ja sähköpostitse.

Mitä odotuksia meillä on?

Kokemus perinnän alalta on ehdottomasti plussaa. Ehdotonta se ei kuitenkaan ole, sillä toimistotyökokemus muutoin relevantilta alalta, kuten pankki- ja vakuutusalalta tai esimerkiksi Kelan työkokemus antavat hyvät valmiudet onnistumiseen myös perinnän tehtävissä. Toivomme, että olet kiinnostunut kuluttajasaatavien perinnästä velkojien näkökulmasta ja sinulla on aitoa palveluasennetta. Ilmaiset itseäsi sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti eikä suomi tai englanti työkielinä tuota sinulle haasteita. Asiakkaiden kanssa viestit pääasiassa suomeksi, mutta yrityksen sisäisessä kommunikoinnissa tulet tarvitsemaan myös englantia.

Persoonaltasi toivomme sinun olevan aikaansaava, asiakaspalveluhenkinen, huumorintajuinen ja tiimityöhön sitoutuva henkilö. Tiimi on pieni ja tiivis ja töissä halutaan puhaltaa yhteen hiileen ja ylläpitää hyvää tiimihenkeä.

Mitä tarjoamme sinulle?

PRA Group tarjoaa sinulle hyvän ja kattavan perehdytyksen, jossa huomioidaan toiveesi ja tarpeesi. Pääset mukaan yritykseen, jossa on vahva yhdessä tekemisen henki ja jossa aidosti viihdytään. Tehtävässä on kilpailukykyinen kuukausipalkkaus, jota myös täydennetään kuukausi- ja kvartaalikohtaisilla bonuksilla. Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingin kattojen yllä Kampissa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian ja viimeistään 31.10.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa tarvittaessa rekrytointikonsultti Sanna Lamminen puh: +358 50 340 9104 tai sanna.lamminen@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot