(Poistunut julkaisusta)

Collector / Perintätyöntekijä, PRA Suomi Oy (Helsinki)
PRA Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Hakuaika 26.11.2019 – 10.12.2019

PRA Group on maailman johtava vakuudettomien kuluttajaluottojen ostamiseen ja perintään keskittynyt, pörssilistattu yritys (NASDAQ: PRAA). Maailmanlaajuisesti meillä on yli 6000 työntekijää 16 eri maassa. Suomen toimistollamme Helsingin Kampissa työskentelee 19 työntekijää moninaisissa rooleissa.

Lisätietoa meistä löydät osoitteessa www.pragroup.fi

Etsimme PRA Suomi Oy:lle perintätyöntekijää pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 8:00 ja 18:00 välillä.

TYÖTEHTÄVÄSI
Työssäsi pääset tutustumaan perinteisestä poikkeavaan perintätyöhön ammattitaitoisten työkavereiden tukemana ja perehdyt kuluttajaperinnän tehtäviin monella eri tasolla. Päätyönäsi on perinnän asiakaspalvelu vapaaehtoisen perinnän piirissä. Neuvottelet asiakkaillemme yksilöllisiä ja toimivia maksuratkaisuja sekä puhelimitse, että sähköisiä kanavia pitkin, sekä vastaat erilaisiin asiakastiedusteluihin. Osaamisesi karttuessa saat vastuuta myös oikeudellisen perinnän tehtävissä. Koulutamme sinusta perintäalan monitaiturin, jolla on kysyntää nyt ja tulevaisuudessa.

OLETKO HAKEMAMME HENKILÖ?
Sinulla on työkokemusta asiakaspalvelusta ja olet tehnyt myynti- tai neuvottelutyötä puhelimitse. Kokemuksen perintäalan tehtävistä, sekä toimistotehtävistä katsomme eduksesi. Hyödyt päivittäisessä työssäsi myös ruotsinkielentaidosta.

Arvostat yhteistyön kulttuuria ja toimintaasi määrittää kaupallisen- tai oikeustieteellisen alan opinnot, joista on hyötyä tehtävien hoitamisessa. Olet asiakaspalveluhenkinen sekä viestinnällisesti varma ja vakuuttava. Toivomme sinulta positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja kykyä omaksua nopeasti uusia asioita.

MITÄ TARJOAMME SINULLE
Sen lisäksi, että pienessä tiimissämme pääset itse vaikuttamaan siihen, miten työpäiväsi muodostuu, PRA Group tarjoaa kansainvälisen toimijan etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkkauksen, mutta ennen kaikkea huikeat työkaverit.

Työt alkavat heti sopivan hakijan löytyessä. Jos työskentely hyvässä porukassa kiinnostaa, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 09-15. Pyydämme, että kaikki yhteydenotot tapahtuvat Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindon kautta.