(Poistunut julkaisusta)

COLLECTION MANAGER
Axactor Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Perintä ja perintäjärjestelmät, tuotekehitys sekä asiakkaiden onboarding-vaihe tarvitsevat apua päivittäin. Tule tärkeään asiantuntijarooliin oikeaksi kädeksi auttamaan moninaisisissa arjen kysymyksissä.

Axactorin voimakas kasvu jatkuu edelleen. Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi teknistä, analyyttistä ja kehitysorientoitunutta perintäalan ammattilaista.  

Tehtävänäsi on toimia operaatioista vastaavan henkilön ja liiketoiminnan tiimien välimaastossa auttaen tiiminvetäjiä päivittäisissä kysymyksissä. Tärkeänä osa-alueena on erilaiset perintään ja perinnän yhteydessä käytettäviin järjestelmiin liittyvät kysymykset ja tuotekehitys sekä asiakkaiden onboarding-vaiheessa eteen tulevat kysymykset. 

Erinomaiset yhteistyötaitosi auttavat sinua toimimaan tiimipelaajana tärkeässä roolissa asiantuntijana yrityksessämme. Toivomme sinulta löytyvän osaamista perinnän maailmasta. Sopivan koulutustaustan lisäksi sinulla on niin kykyä kuin haluakin sisäistää teknisiä kokonaisuuksia. Teet päivittäin työtä raportoinnin, uusien työkalujen, nykyisten järjestelmien toiminnallisuuksien ja ohjeiden laatimisessa sekä uusien asiakkaiden onboardingissa kaikissa liiketoimintayksiköissä. Osallistut uusien raporttien luomiseen ja nykyisten kehittämiseen esim. määrittelet tilattuja raportteja yhdessä BI:n kanssa.

Tässä työssä tarvitset sujuvaa englannin– ja suomen kielen taitoa. Sijaintina on ensisijaisesti Jyväskylä, mutta tehtävää voi hoitaa myös Helsingin toimistostamme käsin. Matkustusvalmius Jyväskylään on tässä roolissa tärkeää, koska operatiivisen toiminnan pääpaikkamme on Jyväskylässä. Tarjoamme sinulle merkittävän roolin kovassa kasvuvauhdissa olevassa yrityksessä, jossa töitä tehdään hyvällä yhteispelillä. Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi ja kehittämään sitä edelleen. Viihdyt varmasti, jos omaat sopivasti huumorintajua vahvan osaamisen perintäprosessista ja järjestelmistä analysointikyvyn lisäksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Seniorikonsultti Elisa Puolakka puh. 040 7131 583 Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 22.3.2020 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-15127.