COGNOS TM1 ASIANTUNTIJA, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018
Kela on monia mahdollisuuksia tarjoava ICT-alan työnantaja. ICT-palveluissamme työskentelee yli 500 asiantuntijaa Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa. Tuotamme sosiaali-turvan etuustietojärjestelmät, sähköiset asiointipalvelut kansalaisille, Kelan sisäiset ICT-palvelut sekä näihin liittyvän tilastoinnin ja raportoinnin.
Lähivuosien merkittävimpiä haasteita tilastoinnin ja raportoinnin alueella on koko Kelan kattavan tietovaraston rakentaminen, sekä uusien dataa hyödyntävien palvelujen kehittäminen.

 

 

Haemme Kelan ICT-palvelujen tulosyksikköön Helsinkiin

 

Cognos TM1 asiantuntijaa 

 

vakituiseen työsuhteeseen suunnittelun ja johtamisen ICT-järjestelmien, sekä tietovarastoinnin ja raportoinnin tehtäväalueelle.

 

Tehtävänkuvaus

 

TM1-asiantuntijana ylläpidät ja kehität Kelan keskitettyä suunnittelu- ja johtamisjärjestelmää. Työskentelet tietovarastoinnin ja raportoinnin ammattilaisista koostuvassa tiimissä, joka toimii ketterän kehittämisen periaatteiden mukaisesti (Scrum/SAFe). Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan tehtäviisi kuuluu myös muita tietovarastointiin, raportointiin ja/tai analytiikkaan liittyviä töitä.

 

Odotamme

 

Odotamme sinun olevan kehittäjätasoinen osaaja, jolla on vähintään kolmen vuoden kokemus TM1:stä (ja mahdollisesti Planning Analyticsista). Menestyksellinen toiminta scrum-tiimin jäsenenä edellyttää lisäksi hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja, sekä kykyä sitoutua yhteisesti sovittuihin päämääriin.

 

Arvostamme

 

Sinulla on mahdollisesti joku/joitakin näistä ominaisuuksista:

 

- Ylempi korkeakoulututkinto

- Kokemusta budjetoinnista ja/tai KPI-mittaristoista

- Kokemusta Cognos BI:stä ja/tai Cognos Analyticsistä

- Kokemusta muista business intelligence -teknologioista

- Kokemusta analytiikasta, erityisesti R-kielestä

- Kokemusta ketterästä kehittämisestä, erityisesti Scrum- ja SAFe-menetelmistä

- Kokemusta tietomallinnuksesta

- Kokemusta ETL-kehittämisestä, erityisesti Informaticasta

- Yllä mainittuihin teknologioihin tai menetelmiin liittyviä sertifikaatteja

 

Yllä mainitut ominaisuudet eivät ole vaatimuksia, joista kaikki pitää täyttyä: Yksi tai kaksikin on jo eduksi. Emme hae superihmistä, vaan arkijärjellä varustettua TM1-osaajaa, joka haluaa olla ylpeä työstään. Pyrimme mahdollistamaan sinulle roolin, jossa pääset toimimaan omien vahvuuksiesi kautta ja tuemme tarpeen mukaan osaamisesi kehittämistä.

 

Tarjoamme

 

Merkityksellisen työn kansallisen tason tiedonjalostuspalveluiden parissa, inhimillisen työkulttuurin sekä hyvät työsuhde-edut.

 

Hakeminen

 

Jos tehtävä tuntui omalta, hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen seniorikonsultti Johanna Tamminen johanna.tamminen@fi.experis.com

 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1094168
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa