(Poistunut julkaisusta)

Coffee Shop Manager/Ravintolapäällikkö
Espresso House Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Oletko energinen, kehittämishaluinen ravintola-alan tai esimiestyön ammattilainen, joka janoaa uusia, entistä kovempia haasteita uralleen? Nyt sinulla on tilaisuus päästä Pohjoismaiden suurimman kahvilaketjun avainpeluriksi, sillä haemme kasvumme siivittämänä kunnianhimoiseen joukkoomme uusia Coffee Shop Managereita Helsinkiin ja muualle pk-seudulle!

Työnkuvasi

Coffee Shop Managerina toimit oman kahvilasi esimiehenä ja johdat sen henkilöstöä ja liiketoimintaa hyvin itsenäisesti Espresso Housen arvojen ja toimintamallien mukaisesti. Motivoit ja kannustat tiimiäsi tekemään parhaansa joka päivä. Panostat jatkuvasti työntekijöidesi valmentamiseen ja tulevaisuuden tähtien kehittämiseen. Vastaat kahvilasi tuloksesta, seuraat tunnuslukuja päivittäin ja innovoit tiimisi kanssa keinoja kehittää myyntiä.  Vastaat kahvilasi operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämistoimenpiteistä aina työtehtävien jakamisesta tilauksiin ja laitteiden kunnossa pitämiseen asti. Esimiehenäsi ja valmentajanasi toimii Aluepäällikkö, joka tukee sinua kehittymisessäsi yhä vastuullisempiin tehtäviin ketjussamme.

Mitä toivomme sinulta

  • Olet kokenut ja innostava esimies, joka osaa mukauttaa johtamistyyliään henkilöiden ja tilanteiden mukaan
  • Olet esikuva, joka motivoi muita positiivisuudellaan ja energisyydellään
  • Sinulla on vähintään 2 vuotta kokemusta esimiestyöstä ja näyttöjä siinä onnistumisesta mieluiten ravintola- tai palvelualalta
  • Osaat analysoida tunnuslukuja ja määrittää toimenpiteitä huomioidesi pohjalta
  • Sinulla on kokemusta asetettujen tavoitteiden seuraamisesta ja näyttöä niiden saavuttamisesta
  • Hahmotat helposti kokonaiskuvan ja pystyt johtamaan sitä systemaattisesti ja tehokkaasti huolimatta jatkuvasta kiireestä ja hektisestä työympäristöstä
  • Et näe edessäsi ongelmia vaan haasteita, joihin löydät ratkaisut
  • Olet kunnianhimoinen ja pyrit aktiivisesti ja nöyrästi kehittymään työssäsi
  • Suhtaudut kahvilan johtamiseen intohimoisesti: Se on sinulle enemmän elämäntapa kuin työ
  • Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia

Mitä tarjoamme sinulle

Espresso House on tunnettu vahvasta kulttuuristaan ja mahtavasta yhteishengestään. Coffee Shop Managerinamme pääset mukaan iloiseen joukkoomme rakentamaan Espresso Housen Suomen menestystarinaa sekä kehittämään itsestäsi entistäkin rautaisempaa esimiestä! Pidämme huolta työntekijöidemme osaamisen kehittämisestä, ja aluksi koulutammekin jokaisen työntekijämme baristaksi. Coffee Shop Managerina saat perusteellisen perehdytyksen tehtävääsi ja pääset mukaan kattavaan johtamiskoulutukseemme. Haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi saat kilpailukykyiset edut, kuten 50% alennuksen omista tuotteistamme. Me Espresso Housella olemme ylpeitä työstämme, ja meillä on aina hauskaa töissä samalla kun teemme erinomaista tulosta!

Rekrytointiprosessin aikataulu

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Regional Manager Santtu Hellström 20.12. klo 9-10. Ensimmäisen vaiheen haastattelut järjestetään tammikuussa.