(Poistunut julkaisusta)

Coffee Shop Manager, PK-seutu
Espresso House

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Oletko energinen, kehittämishaluinen ravintola-alan tai esimiestyön ammattilainen, joka janoaa uusia, entistä kovempia haasteita uralleen? Nyt sinulla on tilaisuus päästä Pohjoismaiden suurimman kahvilaketjun avainpeluriksi – haemme nimittäin Coffee Shop Manageria pääkaupunkiseudulle! 

Työnkuvasi

Coffee Shop Managerina toimit oman kahvilasi esimiehenä ja johdat sen henkilöstöä ja liiketoimintaa hyvin itsenäisesti Espresso Housen arvojen ja toimintamallien mukaisesti. Motivoit ja kannustat tiimiäsi tekemään parhaansa joka päivä. Panostat jatkuvasti työntekijöidesi valmentamiseen ja tulevaisuuden tähtien kehittämiseen. Vastaat kahvilasi tuloksesta, seuraat tunnuslukuja päivittäin ja innovoit tiimisi kanssa keinoja kehittää myyntiä.  Vastaat kahvilasi operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämistoimenpiteistä aina työtehtävien jakamisesta tilauksiin ja laitteiden kunnossa pitämiseen asti. Esimiehenäsi ja valmentajanasi toimii aluepäällikkö, joka tukee sinua kehittymisessäsi yhä vastuullisempiin tehtäviin ketjussamme.

Mitä toivomme sinulta

  • Olet kokenut ja innostava esimies
  • Motivoit muita positiivisuudellasi ja energisyydelläsi
  • Analysoit sujuvasti tunnuslukuja ja määrität kehittämistoimenpiteitä niiden pohjalta
  • Hahmotat helposti kokonaiskuvan ja pystyt johtamaan sitä systemaattisesti huolimatta jatkuvasta kiireestä ja hektisestä työympäristöstä
  • Olet kunnianhimoinen ja pyrit aktiivisesti ja nöyrästi kehittymään työssäsi
  • Et näe edessäsi ongelmia vaan haasteita, joihin löydät ratkaisut
  • Sinulla on vähintään 2 vuotta kokemusta esimiestyöstä ja näyttöjä siinä onnistumisesta mieluiten ravintola- tai palvelualalta
  • Sinulla on kokemusta asetettujen tavoitteiden seuraamisesta ja näyttöä niiden saavuttamisesta
  • Suhtaudut kahvilan johtamiseen intohimoisesti: Se on sinulle enemmän elämäntapa kuin työ
  • Puhut, ymmärrät ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia

Mitä tarjoamme sinulle

Espresso House on tunnettu vahvasta kulttuuristaan ja mahtavasta yhteishengestään. Coffee Shop Managerinamme pääset mukaan iloiseen joukkoomme rakentamaan Espresso Housen Suomen menestystarinaa avainpelurina sekä kehittämään itsestäsi entistäkin rautaisempaa esimiestä! Pidämme huolta työntekijöidemme osaamisen kehittämisestä, ja aluksi koulutammekin jokaisen työntekijämme baristaksi. Coffee Shop Managerina saat perusteellisen perehdytyksen tehtävääsi ja pääset mukaan kattavaan johtamiskoulutukseemme. Haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi saat kilpailukykyiset edut, kuten 50% alennuksen omista tuotteistamme. Me Espresso Housella olemme ylpeitä työstämme, ja meillä on aina hauskaa töissä samalla kun teemme erinomaista tulosta!

Täytä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.4.2018.