(Poistunut julkaisusta)

Code Bootcamp - Ohjelmistokehittäjäksi intensiivikoulutuksen avulla
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Oletko kiinnostunut koodauksesta, mutta sopivaa saumaa opiskelulle ei ole löytynyt? Oletko etsinyt tapaa päästä uralla alkuun tai nostaa nykyistä osaamistasi uudelle tasolle? Verkkokoulutuksena järjestettävä Code Bootcamp auttaa sinua kehittymään ohjelmistokehityksen osaajaksi ja työllistymään alalle, jossa tekemistä riittää. Nyt, jos joskus, on oikea aika oppia lisää koodauksesta!

Varsinais-Suomen alueen alueella jo viidettä kertaa järjestettävä Code Bootcamp antaa sinulle mahdollisuuden kasvattaa tuoretta koodausosaamista taskuusi, sekä löytämään oman roolisi tulevaisuuden alalta, kokemuksestasi riippumatta. 

20 päivän mittainen koulutus järjestetään verkossa ja opiskelu onnistuu kätevästi vaikka kotisohvaltasi. Koulutus on kaikille osallistujille maksuton. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja Ohjelmisto- ja e-business ry:n kanssa.

Aloittelija tai konkari – uramahdollisuuksia monille eri taustoille

Code Bootcamp on 20 päivän intensiivikoulutus, jonka tavoitteena on kasvattaa sinusta uusi osaaja ohjelmistokehityksen maailmaan. Koulutusohjelma sopii niin alaan tutustuville, ohjelmistokehityksen parista vastavalmistuneille kuin jo edistyneillekin koodareille. Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa alalta. Tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä ohjelmistokehityksen osaajaksi. Arvostamme etenkin, jos sinulla on kertynyt osaamista IT- tai ohjelmistoalalta työkokemuksen, opiskelun tai muiden projektien kautta. Kiinnostus matemaattiseen ongelmanratkaisuun, koodauskieliin ja erilaisiin teknologioihin vie sinua eteenpäin entisestään.

Etsimme sinua, jos tunnistat itsesi esimerkiksi joistakin näistä piirteistä:

 • Sinulla on aito kiinnostus ja motivaatio ohjelmointia kohtaan
 • Olet luontainen ongelmanratkaisija
 • Sinulla on aiempaa ymmärrystä ohjelmoinnista esimerkiksi omien koodausprojektien, nettisivujen, opiskeluiden tai muun harrastuneisuuden kautta
 • Et vierasta uusia innovaatioita ja haluat kehittyä alan aallolla mukana
 • Sinulla on IT-alaan liittyvä alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus (esim. IT-tradenomi, insinööri, tradenomi, KTM, datanomi tai merkonomitutkinto)
 • Sinulla on hyvä matemaattis-looginen päättelykyky

Code Bootcamp on työvoimakoulutus, joka on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai määräaikaisessa työsuhteessa oleville työnhakijoille. 

Bootcampista valmiudet koodariuralle – monta hyvää syytä hakea

 • Maksuttoman verkkokoulutuksen kautta koodauksen makuun. Bootcampin tavoitteena on kannustaa uusia osaajia kouluttautumaan IT-alalle. Jo viidettä kertaa Varsinais-Suomen alueella järjestettävä koulutus toteutetaan verkossa ja opiskelu onnistuu kätevästi vaikka kotisohvaltasi.
 • Saat uusia oppeja taskuusi. Saat laadukasta asiantuntijakoulutusta ohjelmistokehityksestä ja pääset osoittamaan yrityksille taitosi ja innokkuutesi konkreettisen demon avulla. Käytännönläheisen koulutuksen kautta uudet opit ovat tehokkaasti siirrettävissä tuleviin työprojekteihin.
 • Alalla riittää tekemistä. Ohjelmistoalan osaaminen on tulevaisuuden työelämässä entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on nopeasti kehittyvillä markkinoilla kasvava tarve. Työllistymisnäkyvät ovat erinomaiset ja ohjelma avaa ovia monenlaisille urapoluille.
 • Bootcampista eväät työllistymiseen. Bootcampin jälkeen sinulla on loistavat mahdollisuudet päästä mukaan joulukuussa alkavaan Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, minkä tavoitteena on löytää osallistujille vakituinen työsuhde yhteistyöyrityksestä 6 kk ohjelman päätteeksi.

Koulutuksiemme avulla sinulla on erinomainen mahdollisuus työllistyä alalle, jossa tekemistä riittää. Myöhemmin alkavan Code Academyn kautta rekrytoivat yritykset haluavat työllistää motivoituneita, sitoutuneita ja uuden oppimisesta innostuvia hakijoita – Code Bootcamp onkin oiva mahdollisuus osoittaa taitosi ohjelmassa luodun demon avulla ja lunastaa uusi työpaikka itsellesi. Voit tutustua lisää Bootcamp-kokonaisuuteen ja koulutussisältöihin koulutusjärjestäjä Sarasen nettisivulla.

Hae mukaan heti!

 • Täytä TE:n hakulomake

Löydät Code Bootcamp -työvoimakoulutuksen koulutusnumerolla: 694953. Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. 

 • Täytä Sarasen osaamisprofiili. 

Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan. 

Hakujakso päättyy 19.10.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti – haku on jo käynnissä ja käsittelemme hakemuksia paraikaa!

Kiinnostuitko ohjelmasta tai heräsikö sinulle lisäkysymyksiä? 
Löydät lisää tietoa ohjelmasta Sarasen nettisivulla.

Voit halutessasi kysyä lisätietoja myös ohjelman yhteyshenkilöltä, Samuel Leivolta. 
Samuel Leivo, Saranen Consulting, 050 414 3304 tai samuel.leivo@saranen.fi