(Poistunut julkaisusta)

Code Bootcamp – kehity ohjelmistokehittäjäksi
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2018

Kiinnostaako työ, jonka tekijöistä on valtava pula nyt ja tulevaisuudessa? Innostaako softakehitys ja koodaaminen? Hae Varsinais-Suomen Code Bootcampiin mahdollisimman pian, ja varmista itsellesi valoisa tulevaisuus!

Code Bootcamp on täysin uusi koulutusohjelma, jonka tavoitteena on löytää ja kouluttaa uusia kykyjä ohjelmistokehityksen maailmaan. Sen aikana työnhakijoiden ymmärrys ja osaaminen ohjelmistokehityksen alasta lisääntyvät asiantuntijakoulutuksen, itsenäisten harjoitusten, työnhakuvalmennuksen ja verkostoitumisen avulla. 

Useat Turun alueen yritykset tarvitsevat uusia osaajia ohjelmistokehitykseen ja siihen läheisesti liittyviin tehtäviin. Ohjelmistoalan työllistymisnäkymät ovat erittäin hyvät ja saat ohjelman aikana arvokkaita kontakteja alueen rekrytoiviin yrityksiin. 

Ohjelmistokehittämisen parissa voit löytää itsesi hyvin erilaisista tehtävistä. Työnimikkeesi voi olla esimerkiksi:

 • Ohjelmistokehittäjä
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI-kehittäjä
 • UX-Designer
 • Sovellusasiantuntija
 • Ohjelmistosuunnittelija
 • Backend Developer

Koulutusta sekä aloittelijoille ja edistyneille - Aiempi kokemus alasta ei ole välttämätöntä

Koulutus on suunnattu sekä vasta-alkajille että edistyneemmille koodareille, jotka haluavat päivittää osaamistaan. Ohjelma kestää 40 työpäivää, eli 10.9.-2.11.2018, minkä ajan opiskelet ohjelmistokehitystä ja siihen liittyviä työelämätaitoja 20 lähiopetuspäivän verran ja teet itsenäisesti monipuolisia harjoituksia. Asiantuntijakouluttaja auttaa sinua rakentamaan demo-ohjelman, jonka avulla pystyt konkreettisesti osoittamaan oppimiskykysi ja innokkuutesi. Samalla pääset verkostoitumaan muiden alasta kiinnostuneiden kanssa ja saat tukea työnhakuun sekä oman osaamisen tunnistamiseen.

Aiempi kokemus alasta ei ole välttämätöntä, Code Bootcamp antaa sinulle perusosaamisen ja valmiudet kehittyä koodariksi.

Ohjelman jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus päästä mukaan marraskuussa alkavaan Code Academy – rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jossa uusia taitoja pääsee soveltamaan ja oppimaan lisää käytännön työtehtävissä. Code Academyn kautta rekrytoivat yritykset haluavat työllistää motivoituneita, sitoutuneita ja oppimisesta innostuvia hakijoita - Code Bootcamp on oiva keino näyttää kehittymiskykyä konkreettisesti ja lunastaa työpaikka itselleen. Mikäli sinulla on opintojen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta jo kokemusta, voit löytää itsellesi työpaikan jo Bootcampin aikana!

Lue lisää Code Bootcampin sisällöstä ja työllistymisestä>> 

Hae mahdollisimman pian ja varmista hyvät työllisyysnäkymät 

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai mikäli työsuhteesi tai opintosi ovat päättymässä. Ohjelma järjestetään 10.9.– 2.11.2018 välisenä aikana, jolloin se vaatii valituilta kokoaikaista sitoutumista. Ainoastaan työhaastattelu tai sairastuminen on hyväksyttävä syy olla pois lähiopetuspäiviltä ja työsuhteen alkaminen on pätevä syy keskeyttää ohjelma.

Haethan heti, tai viimeistään 31.8. Hakuprosessit käynnistyvät jo hakuaikana.

Valituksi tuleminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

 1. Hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku(Code Bootcamp, Saranen Consulting) Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat TE-palveluiden Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702.
 2. Osaamisprofiili järjestelmässämme tämän linkin kautta. Kerrothan osaamisestasi mahdollisimman tarkasti ja annathan motivaatiosi näkyä!

Code Bootcamp -ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consultingtiiviissä yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

Kysy lisätietoja: Janette Uusitalo, 050 305 3520, janette.uusitalo@saranen.fi. 

Avainsanat: ohjelmistokehittäjä, web developer, ohjelmistosuunnittelija, frontend, fullstack, backend, JavaScript, koodaus, koodari, työpaikka