(Poistunut julkaisusta)

CNC-Työstökoneasentaja
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2018
CNC Maint-Tech tuottaa konepajoille suunnattuja kunnossapitopalveluita, joita hyödyntävät useat merkittävimmät Suomalaiset ja ulkomaalaiset yritykset. Yrityksen suorittama CNC-koneen korjaus ja huolto tapahtuu aina osaavan ja koulutetun ammattilaisen toimesta. Teemme ennakkohuollot kaikille konetyypeille, lisäksi huollamme myös levytyökoneet kuten puristimet, laminaattorit, induktiokuumentimet, levyleikkurit sekä nosturit. Huoltopalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös kattavat varaosa- ja asiantuntijapalvelut, joiden avulla asiakas voi kartoittaa muun muassa nykyisen kalustonsa modernisointitarpeen.

Etsimme nyt asiakkaallemme CNC Maint-Tech Oy:lle Keravalle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista ja monipuolista:

CNC-TYÖSTÖKONEASENTAJAA

Tämä tehtävä tulee pitämään sisällään teollisuuden konepajojen laitteiden korjaus- ja huoltotehtäviä. Tulet tässä tehtävässä kohtaamaan paljon erilaisia asiakkaita, joten olethan luonteeltasi sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Työ on liikkuvaa, joten työ edellyttää matkustusvalmiutta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä BC-ajokortti katsotaan eduksesi.

Menestyt tässä tehtävässä erinomaisesti mikäli omaat alaan soveltuvan koulutuksen (esimerkiksi huoltoteknikon, konetekniikan tai automaatioteknikon perus- tai insinöörintutkinto) sekä vankan kokemuksen vastaavista tehtävistä. Aiempi tuntemus Fanuc ja Heidenhain merkeistä on välttämätön, Siemensin tuntemus katsotaan eduksesi. Hallitset CNC-työstökoneiden mekaniikan erinomaisesti. Eduksesi katsotaan erilaiset kaavan- ja kuvioidenlukutaidot, laakerointitekniikkaosaaminen, mittaustaidot sekä OEE-mittausjärjestelmän tuntemus. Suomen ja englannin erinomainen osaaminen on ehdoton edellytys.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työn vakavaraisessa yrityksessä, ammattitaitoiset ja luotettavat työkaverit sekä hyvän perehdytyksen tehtävään ptkäaikaisella kokemuksella.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 18.2.2018. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh 044 777 5107, iisu.viinikainen@hpheimo.fi