CNC-työstökeskuksen käyttäjä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2021

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään CNC-työstökeskuksen käyttäjää

Työnkuvaus:

Työsi pitää sisällään CNC-työstökeskuksen käyttöä, ohjelmointia ja terien valintaa. Tuotantosarjat ovat lyhyitä ja keskisuuria ja ne tehdään eri asiakkaille tilausten mukaisesti. Sinulla on alan koulutus ja kokemusta työstökeskuksen käytöstä. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Toivomme valittavalta hakijalta:

-kokemusta ohjelmien ja asetusten teosta
-aitoa kiinnostusta sekä motivaatiota oppia uutta ja tehdä parhaansa
-huolellisuutta ja tarkkuutta
-reipasta asennetta

Tarjoamme sinulle:

Työ on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen määräajan jälkeen. Tarjoamme sinulle työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä, ja saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. Työsopimus pohjautuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen. 

Hakuprosessi:

Jos olet kiinnostunut, lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisesta linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi, ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Kerromme asiakkaasta lisää haastattelussa. 

Lisätietoja:

Elina Forssell, HR-konsultti

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

Avainsanat: CNC-työstökeskus, CNC-koneistaja, työstökeskuksen käyttäjä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot