CNC-työstökeskuksen käyttäjä koulutettavaksi
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

KOULUTETTAVA CNC-TYÖSTÖKESKUKSEN KÄYTTÄJÄ

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia. Puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa jatkava yritys uskoo kotimaisuuteen, osaamiseen, laatuun ja sitkeään työntekoon. Nykyisin puusepänperinteitä siivittää pitkälle automatisoitu tuotanto, ja pääpaino on siirtynyt kodinkalusteisiin, päiväkoti- ja toimistokalusteisiin, jopa meriteollisuuteen asti. Niemen Tehtaiden päätuotantolaitos sijaitsee Sastamalassa ja toinen tehdas Suodenniemellä.

 ---------- 

Haemme nyt asiakkaallemme Niemen Tehtaat Oy:lle oppimiskykyistä, itseohjautuvaa ja alasta innostunutta tekijää koulutettavaksi CNC-työstökeskuksen käyttäjäksi. Työtehtävät ovat mm. koneen ohjelmointi, terien valinta ja koneen käyttäminen. Työkokemuksesi karttuessa pääset haastavampiin tehtäviin. 

Tehtäviin koulutetaan, eli sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen. Haemme tekijää jolla on hyvät ATK-taidot ja mahdollisuus sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa. Oppisopimuskoulutus on myös mahdollinen! Plussaa tietenkin on jos sinulla on aiempaa kokemusta CNC-koneistuksesta tai alan koulutus. 

Arvostamme erityisesti itsenäistä työotetta, huolellisuutta ja vastuullisuutta. 

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin, mutta toivomme hakijalta valmiutta myös kaksivuorotyöhön.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja hyvälle tekijälle on tarjolla pitkäaikainen työsuhde. 
 
Lisätietoja tarvittaessa antaa Eezy VMP Sastamala p. 0445964500/Ari tai p. 0407444261/Sonja tai sastamala.vmp@eezy.fi. Jos kiinnostuit, täytä hakemus pikaisesti ja liitä mukaan CV:si! Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497961
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Sastamala