(Poistunut julkaisusta)

CNC-taivuttaja / Metallityöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Joros Oy on EN 1090 sertifioitu yritys ja työllistää noin 60 erityisalojen ammattilaista 5000m² nykyaikaisissa tuotantotiloissa. Yritys on erikoistunut putkentaivutukseen ja konekantaamme kuuluu 7 CNC-taivutuskonetta ja useita pienempiä manuaalisia koneita sekä 3 ABB –hitsausrobottia, Endformer – putkenpään muotoilukoneita, epäkesko- ja hydraulipuristimet sekä Kafo-työstökeskus.

Erityisosaamisensa ja joustavuutensa ansiosta tuotevalikoima on kasvanut erittäin laajaksi. Tähän päivään mennessä Joros Oy on valmistanut erilaisia huvivenevarusteita; kaiteita, portaita, kahvoja yms. yli sataan eri venemalliin ollen luotettava tuotekehitys- ja yhteistyökumppani lähes kaikille suomalaisille venealan yrityksille.

Alihankkijana Joros Oy valmistaa monenlaisia teknisesti ja muodollisesti haastavia tuotteita ruostumattomasta teräksestä, rakenneteräksestä, kuparista ja alumiinista laitureille, ulkokäyttöön, ajoneuvo- ja huonekaluteollisuuteen sekä teknisiin ja lääketieteellisiin laitteisiin.

 

Haemme nyt Joros Oy:lle Punkaharjulle CNC-pohjaisten taivutuskoneiden käyttäjiä.

Eduksi luetaan, jos sinulla on jo kokemusta jonkinlaisesta CNC-koneesta tai olet muuten työskennellyt metallin parissa, mutta kuitenkin tärkeintä on avaruudellinen hahmottamiskyky, positiivinen asenne työntekoon ja halu oppia uusia taitoja. Valittavalta tekijältä toivotaan mahdollisuutta tehdä tarvittaessa vuorotyötä.

Työtä Joroksella tehdään rennossa porukassa, joka suhtautuu työhönsä tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Huumori sekä kehitysajatukset saavat lentää vapaasti ja kehitysajatuksiin myös tartutaan ja ne huomioon suunnitellessa työympäristöä entistä viihtyisämpään suuntaan. Ja Joroksellahan viihdytään - osa kokeneimmista työkavereistasi on kehittänyt osaamistaan vaihtelevissa ja haastavissa hommissa jo jopa 30 vuoden ajan.

Näiden vuosikymmenien aikana Joros – ja Jorosta eteenpäin vieneenä koko työyhteisö – on mennyt tekniikassa hurjasti eteenpäin järkevien ja perusteltujen investointien myötä. Lopputuotteet ja asiakkaat ovat pysyneet vuosikymmenien ajan hyvinkin pitkälle samoina, joka kertoo, että asioita on tehty oikein.

Koneet ja muut työvälineesi, joita pääset työssäsi Joroksella hyödyntämään ovat nykyaikaisia ja osa huipputekniikkansa ja kapasiteettinsä osalta myös poikkeuksellisia koko Suomen mittakaavassa. Joros tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia lisää menetelmistä sekä materiaaleista ja päästä oppimaan lisää myös huipputekniikkaa edustavista koneista, joilla työsi teet.  

Haluatko sinä olla mukana Joroksen seuraavassa 30-vuotiskaudessa kehittymässä ja kehittämässä toimintaa? Tarjolla on pitkäaikainen työmahdollisuus, jossa näet työsi jäljen joka päivä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin jätä hakemusta oheisen hakulomakkeen kautta. Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.