(Poistunut julkaisusta)

CNC-SORVAAJIA Pirkanmaalle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on tunnettu metallialan toimija Pirkanmaalla, jonka komponentteja hyödynnetään muun muassa meri- ja ajoneuvoteollisuuden tuotannossa ympäri maailman. Etsimme heille nyt

CNC-SORVAAJIA Pirkanmaalle

Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa sekä aiempaa työkokemusta 5-akselisella sorvilla työskentelystä. Tehtävässä on mahdollista työskennellä joko pysty- tai vaakakaraisella sorvilla. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös ohjelmointitaustaa (WinCam).

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työtehtävän perinteikkäässä ja tunnetussa yrityksessä ja osaamistasi vastaavan palkkauksen. Tehtävä sijaitsee Pirkanmaalla.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – CNC-SORVAAJIA Pirkanmaalle. Lisätietoja saat konsultiltamme: henri.kiiskilä@temp-team.f tai 0207 414 852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.