(Poistunut julkaisusta)

CNC-sorvaaja/työstökeskuksen käyttäjä Sastamalaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Haemme asiakkaallemme CNC-SORVAAJAA/TYÖSTÖKESKUKSEN KÄYTTÄJÄÄ Sastamalaan.

Asiakkaamme on perinteikäs ja pitkät juuret omaava, vakavarainen yritys. He ovat sitoutuneet kehittämään ja valmistamaan asiakkailleen laitteita ja työvälineitä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Tehtävässä toimit työstökeskuksen käyttäjänä, sekä sorvaat erilaisia kappaleita CNC-sorvilla. Työstettävät materiaalit ovat teräs, messinki ja alumiini. Ohjelmointikielenä on Fanuk, sekä Okuman oma ohjelmointi. Työstettävien sarjojen koot vaihtelevat muutamasta kymmenestä useisiin satoihin, joten työ on vaihtelevaa. Olethan tarkka, ripeä ja hyvin motivoitunut työhön.

Työajat vaihtelevat aamu- ja iltavuoron välillä, joten olethan valmis tekemään vuorotyötä. Työsuhde on aluksi määräaikainen kestoltaan 6 kuukautta ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän pikaisesti hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!