CNC-sorvaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Haemme asiakkaallemme Rauman Lappiin CNC-sorvaajaa. 

Työnkuvaus: 
Työskentelet kahdella uudehkolla CNC-sorvilla, joissa on Fanuc-ohjaus. Sorveilla valmistat pieniä kappaleita. Sorveissa on tankoautomaatit, joissa kappale liikkuu ja työkalut pysyvät paikallaan, eli toiminta poikkeaa hiukan tavallisesta sorvista. Toivomme sinulta jo jonkin verran kokemusta sorvilla työskentelystä, esim. puoli vuotta. Myös kokemus muusta koneistuksesta ja metalliteollisuudesta katsotaan eduksi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 

Toivomme sinulta: 
- Alan koulutusta ja sorvauskokemusta
- Määrätietoisuutta ja tarkkuutta
- Hyvää asennetta ja motivaatiota
- Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi mukavaa työporukkaa ja saat mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä määräajan jälkeen asiakkaan kirjoille. Tarve tekijälle on pitkäaikainen. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian! 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

HR Trainee
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: CNC-sorvaaja, koneistus, koneistaja, sorvaus, sorvaaja, Fanuc, cnc

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot