CNC-sorvaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään CNC-sorvaajaa

Työnkuvaus:

Työsi pitää sisällään CNC-sorvin ohjelmointia ja käyttöä metallialalla. Kappaleet tehdään asiakkaan tilausten mukaan, joten sarjat ja kappaleet ovat vaihtelevia. Sinulla on alan koulutus ja kokemusta CNC-koneistamisesta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Toivomme valittavalta hakijalta:

-kokemusta ohjelmien ja asetusten teosta
-aitoa kiinnostusta sekä motivaatiota oppia uutta ja tehdä parhaansa
-huolellisuutta ja tarkkuutta
-reipasta asennetta

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä, ja saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Aluksi työ on määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen määräajan jälkeen.  WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. Työsopimus pohjautuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen. 

Hakuprosessi:

Jos olet kiinnostunut, lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi, ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Kerromme asiakkaasta lisää haastattelussa. 

Lisätietoja:

Elina Forssell, HR-konsultti

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

Avainsanat: sorvaaja, CNC-koneistaja

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot