CNC-sorvaaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

CNC-SORVAAJA NURMI HYDRO OY:LLE HUITTISIIN

Nurmi Hydro Oy on kippisylintereitä korjaava ja valmistava yritys. Heidän tuotevalikoimaan kuuluvat kippisylinterit, puutavara- ja sora-autojen päällirakenteet, teollisuusteleskooppisylinterit ja puutavarapankot. Päämarkkina-alueet ovat kotimaan lisäksi Skandinavia, Baltian maat, Saksa, Venäjä ja Iso-Britannia. 

Haemme asiakkaallemme Nurmi Hydro Oy:lle Huittisiin CNC-sorvaajaa. Työssäsi valmistat pääasiassa sylintereitä ja kappalemäärät vaihtelevat 1 ja 200 välillä. Työ on päivätyötä liukuvalla työajalla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta CNC-sorvauksesta, mutta sinun ei tarvitse olla vielä alan ammattilainen. Sinulla tulisi olla työstötekniikoiden, työkoneiden ja käytettävien materiaalien tuntemusta sekä työpiirustusten lukutaitoa. Lisäksi sinun tulisi työssäsi olla oma-aloitteinen ja tarkka, sekä omaat kyvyn ja halun oppia jatkuvasti uutta. Eduksi katsomme myös osaamisen robotin ohjelmoinnista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyisen palkkauksen vakavaraisessa yrityksessä ammattitaitoisten työkavereiden parissa. Työ on alkuun määräaikainen 6 kuukautta, mutta mahdollisuus saada jatkoa!

Toimi nopeasti ja täytä hakemus jo tänään! Liitäthän mukaan mahdollisen CV:n. Aloitamme haastattelut hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos sinulle jäi kysyttävää, voit olla yhteydessä toimistollemme (arkisin klo 8-16) p. 044 596 4500 tai huittinen.vmp@eezy.fi, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot