(Poistunut julkaisusta)

CNC-sorvaaja
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020

CNC-SORVAAJA NURMI HYDRO OY:LLE HUITTISIIN

Nurmi Hydro Oy on kippisylintereitä korjaava ja valmistava yritys, joka työllistää 16 henkilöä. Heidän tuotevalikoimaan kuuluvat kippisylinterit, puutavara- ja sora-autojen päällirakenteet, teollisuusteleskooppisylinterit ja puutavarapankot. Päämarkkina-alueet ovat kotimaan lisäksi Skandinavia, Baltian maat, Saksa, Venäjä ja Iso-Britannia. 

Haemme nyt asiakkaallemme Nurmi Hydro Oy:lle Huittisiin ammattitaitoista CNC-sorvaajaa. Työssäsi valmistat pääasiassa sylintereitä ja kappalemäärät vaihtelevat 1 ja 200 välillä. Työ on päivätyötä liukuvalla työajalla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta CNC-sorvauksesta, sekä erilaisten ja kokoisten kappaleiden valmistuksesta. Sinulla tulisi olla työstötekniikoiden, työkoneiden ja käytettävien materiaalien tuntemusta sekä työpiirustusten lukutaitoa, suunnitelmallisuutta, ja taitoa hallita materiaalien taloudellista käyttöä. Lisäksi sinun tulisi työssäsi olla oma-aloitteinen ja tarkka, sekä omaat kyvyn ja halun oppia jatkuvasti uutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyisen palkkauksen vakavaraisessa yrityksessä ammattitaitoisten työkavereiden parissa. 

Toimi nopeasti ja täytä hakemus jo tänään! Liitäthän mukaan mahdollisen CV:n. Aloitamme haastattelut hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos sinulle jäi kysyttävää, voit olla yhteydessä toimistollemme (arkisin klo 8-16) p. 044 596 4500 tai huittinen.vmp@eezy.fi, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!