(Poistunut julkaisusta)

CNC-sorvaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Etsimme asiakkaallemme CNC -sorvaajaa 

Työnkuva

Työ ei ole kappaleenvaihtoa, vaan pääset näyttämään ammatillista osaamistasi koneistajana. Työssäsi tulet tekemään sorvausta Fanucin ohjauksella.  Sarjat ovat lyhyitä tai yksittäisiä kappaleita, joten työ on vaihtelevaa. Pääasiassa koneistuksen materiaalina on musta rauta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, tarvittaessa siirrytään kolmeen vuoroon. 

Tarjoamme sinulle

Saat monipuolisen työtehtävän lyhyiden sarjojen ja keski-raskaiden kokonaisuuksien parissa. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä. Saat myös kilpailukykyisen palkan oman kokemuksesi mukaan ja joitakin työsuhde-etuja. 

Toivomme sinulta

Asiakasyrityksemme etsii pitkäaikaista työntekijää, joka haluaa hoitaa työnsä tarkasti ja huolella sekä samalla kehittyä sekä kehittää työtä eteenpäin. Sinulla on alan koulutus tai työn kautta tullutta osaamista. Toivomme erityisesti erinomaista ohjelmointitaitoa Fanucille, myös CAM-ohjelmoinnin osaamisesta on tehtävässä hyötyä. Asetusten teko ja vaihtaminen ei tuota sinulle ongelmia ja haluat kehittyä metallialalalla aina paremmaksi. Selviät työkoneella itsenäisesti, mutta osaat ottaa myös muut työyhteisössä huomioon. Sinut tunnetaan myös hyvänä tiimityöskentelijänä. 

Tunnistatko itsesi tästä? Hae tehtävään heti ja kerro osaamisestasi. 

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytä hakemus mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme jo hakuajalla. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

0407069967