(Poistunut julkaisusta)

CNC-sorvaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Haemme Ylöjärvellä sijaitsevaan asiakasyritykseemme osaavaa koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on vuosikymmeniä alallaan toiminut osaaja, joka valmistaa laadukkaita osia konepajateollisuuden käyttöön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää, tiimipelitaidot omaavaa, tarkkaa ja luotettavaa koneistajaa. Edellytämme hakijalta ohjelmointitaitoja sekä vankkaa kokemusta CNC-sorvilla työskentelystä. Eduksi katsomme erityisesti Fanuc- ohjauksen tuntemuksen, mutta huomioimme myös hakijat, joilla on tuntemusta jostakin muusta ohjauksesta ja halua täydentää osaamistaan Fanuc-ohjauksella.

Tarjoamme
Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään yhdessä vuorossa liukuvalla työajalla. Työstä maksetaan 16€ -19€ tuntipalkkaa. Tarkempi palkkaus määräytyy työntekijän osaamisen mukaan.
Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, sekä viihtyisät työtilat ja mukavan työilmapiirin.


Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta tai lähetä hakemuksesi meille sähköpostitse osoitteeseen jonna.kanerva@workpower.fi tai lasse.lehtinen@workpower.fi.

Toimi pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen / lasse.lehtinen@workpower.fi / puh. 040 676 2121
HR-koordinaattori Jonna Kanerva / jonna.kanerva@workpower.fi, puh. 045 1397492

Avainsanat: sorvi, vakituinen, kokopäivätyö, cnc-koneistaja, Pirkanmaa