(Poistunut julkaisusta)

CNC-sorvaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista CNC-sorvaajaa.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään itsenäistä CNC-sorvausta. Työpisteellä valmistetaan sekä pitkiä että lyhyitä sarjoja. Edellytämme hakijalta työkokemusta CNC-sorvaamisesta ja erityisesti Fanuc-ohjelmointitaitoja. Kokemus isojen kappaleiden käsittelystä katsotaan eduksesi.

Työssä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta CNC-ohjatun sorvin käytöstä sekä ohjelmoinnista. Pystyt perehdytyksen jälkeen työskentelemään itsenäisesti ja Fanuc-ohjelma on sinulle tuttu entuudestaan. Olet tarkka, oma-aloitteinen ja tulet toimeen porukassa. Hyvällä asenteella on myös suuri merkitys! Sinulle on lisäksi tärkeää, että työjälkesi on laadukasta ja tasaista.

Tarjoamme sinulle:
Pääset työskentelemään yhdessä ammattitaitoisen työporukan kanssa nykyaikaisissa ja siisteissä työtiloissa. Saat hyvän perehdytyksen työhön. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa ja aloitusaika on sovittavissa. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hae paikkaa rohkeasti!

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi pikaisesti, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille määräajan jälkeen. 

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: CNC-sorvaaja, Fanuc, sorvaus, kokoaikatyö, päivätyö