(Poistunut julkaisusta)

CNC-sorvaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Laitilaan ohjelmointitaitoista CNC-sorvaajaa.

Sinulla on aiempaa kokemusta CNC-koneiden käytöstä, niiden ohjelmoinnista sekä asetusten teosta. Sinulla on kokemusta myös isommista kappaleista. Fanuc-, Heidenhain- ja Okuma-ohjelmatuntemus katsotaan eduksesi. Olet käynyt alan koulutuksen. Olet tottunut käyttämään mittauslaitteita.

Olet ammattitaitoinen ja aikaansaava, mutta myös tarkka ja huolellinen työssäsi. Pidät hyvää työnjälkeä tärkeänä. Sinulla on mahdollisuus päästä osaksi mukavaa ja ammattitaitoista työporukkaa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde on alkuun määräaikainen. Asiakkaan tarve on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkan kirjoille vakituiseksi. Työtä tehdään 2- tai 3-vuorossa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi käyttämistäsi koneista ja ohjelmista sekä liitä mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: cnc-sorvaaja, cnc-sorvaus, fanuc, heidenhain, vuorotyö, kokoaikatyö