(Poistunut julkaisusta)

CNC-sorvaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista CNC-sorvaajaa.

Työ on itsenäistä sorvausta ja työpisteellä valmistetaan sekä pitkiä että lyhyitä sarjoja. Edellytämme hakijalta työkokemusta CNC-sorvaamisesta ja erityisesti Fanuc-ohjelmointitaitoja. Lisäksi tehtävään valitun tulee osata tehdä itsenäisesti asetukset, korjaukset ja työkaluvalinnat. 

Olet tarkka, oma-aloitteinen ja tulet toimeen porukassa. Hyvällä asenteella on myös suuri merkitys! Sinulle on lisäksi tärkeää, että työjälkesi on laadukasta ja tasaista.

Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä määräajan jälkeen suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tarve työntekijälle on pitkäaikainen.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi kokemuksestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja:
Henkilöstökoordinaattori Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: CNC-sorvaaja, Fanuc, sorvaus, kokoaikatyö, päivätyö