(Poistunut julkaisusta)

CNC-Sorvaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista sorvaajaa pitkäaikaiseen tyosuhteeseen Tuusulaan. Asiakasyrityksemme on koneistamo, joka tarjoaa koneistettuja tuotteita laite- ja konevalmistajille mm. koneenrakennuksen ja hydrauliikan aloille.

Hakijalta edellytämme työhön soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta CNC-sorvaajan tehtävistä. Sinulla tulisi olla myös tulityö- ja työturvakortit suoritettuna. Työtä tehdään Mori-Seikin sorvilla Fanuc:in ohjauksella. Etsimämme hakija on ahkera ja tarkka työntekijä, joka kykenee itsenäiseen työhön. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa on loistava mahdollisuus kehittää omaa ammattiosaamistaan. Työ alkaa määräaikaisena vuokrasuhteena mahdollisimman pian, minkä jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta heti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi