CNC-Sorvaaja vakituiseen työsuhteeseen
Worker Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Metalpower on metallimekaniikan sopimusvalmistukseen erikoistunut konepajayhtiö. Asiakkaamme ovat kansainvälisiä suuryhtiöitä, joille toimitamme vuodessa noin 1 miljoona erilaista osaa tai komponenttia. Tehtaamme sijaitsevat Kempeleessä ja Tyrnävällä.

Metalpowerin toiminnan kasvaessa haemme heille ammattitaitoista CNC-Sorvaajaa Kempeleen tehtaalle. Käytössäsi ovat kaksi CNC-sorvia: Mori Seiki NL – 3000 MC ja Mori Seiki NL - 2500SY. 

ODOTAMME SINULTA

  • Alan koulutusta
  • Useamman vuoden työkokemusta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

EDUKSI

  • Aikaisempi kokemus vastaavista CNC-sorveista

 

Tehtävään valittu työntekijä työllistyy suoraan Metalpowerin kirjoille. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä vakavaraiseen ja moderniin metallialan yritykseen sekä osaksi ammattitaitoista työyhteisöä.

Haethan pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja arkisin klo 09–15 Teemu Hautala 050 501 9874 tai sähköpostitse teemu.hautala@workerfinland.fi

WORKER TYÖNANTAJANA

Workerin kautta löydät työtä sekä ura- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja helposti! Etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea. Meillä on reilu meininki ja arvostamme aidosti työntekijöitämme. Tarjoamme työntekijöillemme reilun palkkauksen, työterveyshuollon ja laadukkaat työvarusteet.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot