(Poistunut julkaisusta)

CNC-sorvaaja vakituiseen työsuhteeseen Lahteen
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018

Etsimme CM Tools Oy:lle Lahteen CNC-sorvaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

CM Tools Oy on tuotantoautomaatioon, työvälineiden suunnitteluun, valmistukseen ja kokoonpanoon erikoistunut palveluyritys. Tämän lisäksi CM Tools Oy tekee työvälineiden huoltoja ja korjauksia sekä vaativia koneistuksia.

CNC-sorvaajan työ on kokoaikainen päivätyö, joka on asiakkaille räätälöityjen työvälineiden valmistusta. Työ on sarjatuotantoa vaativampaa ja monipuolista tekemistä, joka ei ole fyysisesti raskasta. Työn muuttuminen 2-vuorotyöksi lähitulevaisuudessa, on mahdollista.

Työ alkaa rekrytointikanavana käytettävänä vuokratyösuhteena. CM Tools vakinaistaa vuokrajakson jälkeen päteväksi ja sopivaksi osoittautuneen työntekijän omille palkkalistoilleen.

Aiempi työkokemus vastaavista töistä on iso etu. Muu osaaminen, jota arvostamme on:
-Työhön soveltuva koulutus
-Piirustusten lukutaito
-Muu koneistuskokemus
-Aiempi kokemus työkaluvalmistuksesta (esim. ohutlevy tai muotti)
-Työturvallisuuskortti

CM Tools Oy tarjoaa työntekijöilleen viihtyisän ja sopivasti haastavan työn kilpailukykyisellä kuukausipalkalla. CM Toolsilla työt tehdään tehokkaasti ja asioihin osataan suhtautua myös huumorilla. Työntekijöiden etuna on myös laaja työkykyvakuutus. Työaikojen jousto on mahdollista käytössä olevan työaikapankin ansiosta. Tuotannon työntekijäryhmä on tällä hetkellä n. 10 henkilön porukka.

Mikäli olet oma-aloitteinen, töihin täsmällisesti suhtautuva henkilö ja tahtotilasi on sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteen, voit olla etsimämme henkilö.

Mikäli kiinnostuit ja osaamisesi vastaa edellä kuvattua, lähetä meille hakemuksesi heti. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti, mielellään pian.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.