(Poistunut julkaisusta)

CNC-Sorvaaja vakituiseen työsuhteeseen Karstulaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Karstulassa, Pohjoisessa Keski-Suomessa, on vahva metalliteollisuuden keskittymä. Alueella toimii useita, teknisesti kovatasoisia konepajoja, joissa töitä tehdään innolla, sydämellä ja joissa työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Yritykset investoivat niin ihmisiin kuin tuotantoteknologiaankin. Töitä tehdään kehittyneillä, uusilla CNC-tekniikoilla ja siitä syystä myös osaamistasovaatimukset ovat korkeat.

 

Karstula kuntana panostaa myös taloudellisesti paikkakunnalle muuttaviin henkilöihin. Voisiko Karstula olla sinulle ja perheellesi tuleva kotipaikka? Turvallinen, ihmisläheinen ja keskellä kauneinta Keski-Suomea.

 

Asiakkaamme on alihankintakonepaja, joka tuottaa palveluita erityisesti kevyiden ja keskiraskaiden haastavien kappaleiden koneistuksissa, pintakäsittelyissä, kokoonpanoissa ja testauksissa. Myös innovatiivisten ja älykkäiden erikoiskoneiden valmistus kuuluu yrityksen toimenkuvaan.

 

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen

 

CNC-SORVAAJAA

 

Työ itsessään on monipuolista ja koneita ohjataan Mazakilla. Työ on piensarjatuotantoa.

 

Toivomme sinulta metallialan tuntemusta, halua kehittyä työssäsi ja valmiutta sitoutua pitkäaikaisesti työhön. Arvostamme aiempaa kokemusta piensarjatuotannosta. Työt alkavat heti, kun sopiva henkilö löytyy. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja palkka on kilpailukykyinen. Tässä työssä pääset osaksi modernin yrityksen ammattitaitoista ja motivoitunutta porukkaa.

 

Oletko valmis sorvin ääreen?

 

Hae paikkaa sivujemme kautta www. adecco.fi viimeistään 15.4.2019. Lisätietoja saat Adeccon Tea Heinolalta 0400 451 039 tai sähköpostitse tea.heinola@adecco.fi.