(Poistunut julkaisusta)

CNC-sorvaaja Urjalaan
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut metalliteollisuuden ammattilainen, haemme nyt heidän osaavaan joukkoonsa

CNC-SORVAAJAA URJALAAN pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Hakijoilta toivomme aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, reipasta työotetta ja oma-aloitteisuutta. Toivomme, että olet jo kerryttänyt alan osaamista ja olet myös innokas oppimaan uutta kanssamme. Vuorotyövalmius ja kuvienlukutaito on myöskin toivottavaa.

Sorvaajan työhön kuuluu jonkin verran ohjelmointia, joten eduksi katsotaan, että olet työskennellyt vastaavissa tehtävissä aiemminkin. Kuitenkin myös manuaalisen puolen koneistustaustalla tai jyrsintäkokemuksella varustetut tekijät ovat tervetulleita.

Asiakkaalla on käytössä Surfcam- ja Alphacam-ohjelmistot sekä modernit työkalut. Kuulemme myös mielellämme muusta mahdollisesta osaamisestasi eri ohjelmistoihin liittyen.
Asiakasyrityksemme tarjoaa hyvän työilmapiirin,mielenkiintoisia työtehtäviä sekä kilpailukykyisen palkkauksen, Palkkauksessa tarjolla esimerkiksi niin sanottu kahden koneen lisä, jos hallitset useamman koneen ja pystyt käyttämään niitä ammattimaisesti.
Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - CNC-sorvaaja Urjalaan. Tiedusteluihin vastaa konsulttimme Inga Koivumäki p. 0207414852 tai inga.koivumaki@temp-team.fi Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan.