(Poistunut julkaisusta)

CNC-sorvaaja Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen metalliteollisuuden alihankkija Tampereella. Heidän vahvuuksiaan ovat tuotantotehokkuus, monipuolinen konekanta ja rautainen ammattitaito. Etsimme heille nyt toiminnan kasvun tueksi osaajaa nimikkeellä

CNC-sorvaaja Tampereelle

Työssä menestyminen edellyttää asianmukaista metallialan koulutustaustaa ja aikaisempaa kokemusta CNC -ohjatun sorvin käytöstä. Arvostamme lisäksi aiempaa ohjelmointikokemusta (Fanuc, Siemens) tai halukkuutta kehittyä ohjelmoinnin saralla.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, nykyaikaisen konekannan, hyvän työilmapiirin sekä pitkäaikaisen työsuhteen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemuksesi ansioluetteloineen palkkatoiveen kera mahdollisimman pian kotisivujemme kautta www.temp-team.fi - Löydä töitä - CNC-sorvaaja Tampereelle. Liitäthän mukaan ajantasaisen CV:n. Lisätietoja tehtävästä saat halutessasi konsultiltamme: henri.kiiskila@temp-team.fi tai +358 40 455 2130.