(Poistunut julkaisusta)

CNC-sorvaaja pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Oletko kiinnostunut työllistymää pitkäaikaisesti metalliteollisuuden tehtäviin? Haluatko työllistyä moderniin metalliteollisuuden yritykseen ja osaksi rentoa työporukkaa?

Asiakkaamme on kasvava metalliteollisuuden osaaja. Tällä kertaa haemme heille CNC-sorvaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Valmistat sorvattuja komponentteja asiakasyritysten erilaisiin tarpeisiin. Käytössäsi ovat modernit sorvit (MAZAK) ja ohjelmistot (Mazatrol ja Fanuc). Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä ja sinulla on mahdollisuus työllistyö vakituisesti asiakasyritykseemme.

Odotamme hakijalta:

- Modernien CNC-koneiden ja ohjelmistojen tuntemusta
- Lastuavien työkalujen tuntemusta
- Teknisten piirustusten lukutaitoa
- Fanuc ja Mazatrol tuntemusta
- PC:n peruskäyttötaidot

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä on oikea asenne työnteko kohtaan. Osaat toimia itsenäisesti ja tiimisssä sekä omaat positiiviseen asenteen ja sinulla on intoa oppia uutta.

Tarjoamma sinulle monipuolisia tehtäviä kasvavassa ja modernissa yrityksessä. Sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä urallasi. Kauttamme sinulla mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi järjestelmämme kautta ja poikkea kahville Sihdin Oulun toimistolle. Lisätietoja saat Teemu Hautalalta p. 050 444 4481 tai teemu.hautala@sihti.fi