(Poistunut julkaisusta)

CNC-sorvaaja Pirkkalaan
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018
Asiakasyrityksemme on korkeasta laadustaan tunnettu koneenosien ja komponenttien valmistukseen erikoistunut yritys. Haemme nyt heille Pirkkalaan koneistuspuolelle vahvistusta nimikkeellä

CNC-sorvaaja pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Toivomme, että sinulla olisi kokemusta CNC-sorvauksesta joko työn tai opintojen kautta ja hallitset vähintään koneistuksen ja ohjelmoinnin perusteet. Painotamme ennen kaikkea motivaatiota ja asennetta, joten voit olla jo pidempään työkokemusta kerryttänyt alan ammattilainen tai kehityskykyinen tulevaisuuden osaaja.

Asiakasyrityksessämme on käytössä moderni konekanta ja heillä hyödynnetään laajasti robotiikan tuomia mahdollisuuksia kappaleiden valmistuksessa. Siksi toivomme, että työskentelet sujuvasti modernien laitteiden parissa ja pystyt ottamaan nopeasti haltuun uusia työvälineitä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja toivomme, että asiakasyrityksemme saisi sinusta pitkäaikaisen työntekijän, jolta löytyy innokkuutta ja halua kehittyä alalla. Saat alkuun hyvän perehdytyksen ja sinua on vastassa ammattitaitoinen työporukka.

Kuulisimme sinusta mielellämme mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käy siis jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - CNC-sorvaaja Pirkkalaan.