(Poistunut julkaisusta)

CNC-sorvaaja Metallityö Alpo Laine Oy:lle
Metallityö Alpo Laine Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Metallityö Alpo Laine Oy
Metallityö Alpo Laine Oy on Huittisissa toimiva metallialan yritys, joka on palvellut asiakkaita vuodesta 1988 eri teollisuuden aloille ja joka työllistää n. 7 henkilöä. Vuosien kokemus takaa asiantuntevan palvelun koneistettavien osien ja kokoonpanojen suhteen sekä tuotekohtaisesti valvottu mittatarkkuus takaa tyytyväiset asiakkaat. Päätuotteita ovat erilaiset koneistettavat osat, joissa materiaalina voi olla kaikki tunnetut metalli- ja muoviraaka-aineet.

Toimenkuva
Etsimme laadusta tunnetulle yritykselle ammattitaitoista CNC-sorvaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Yrityksen tavoitteena on palvella jokainen asiakas parhaalla mahdollisella tavalla, asiakkaan tarpeita kunnioittaen.

Odotamme sinulta
Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta CNC-sorvauksesta, sekä erilaisten ja kokoisten kappaleiden valmistuksesta. Sorvit ovat Fanuc-ohjauksella ja ohjelmoinnin apuna käytetään WinCAM-ohjelmistoa, joten sinulla tulee olla aiempaa kokemusta näiden käyttämisestä. Sinulla tulisi olla työstötekniikoiden, työkoneiden ja käytettävien materiaalien tuntemusta sekä työpiirustusten lukutaitoa, suunnitelmallisuutta, ja taitoa hallita materiaalien taloudellista käyttöä. Lisäksi sinun tulisi työssäsi olla oma-aloitteinen ja tarkka, sekä omaat kyvyn ja halun oppia jatkuvasti uutta.

Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn vakavaraisessa huittislaisessa yrityksessä ammattitaitoisten työkavereiden parissa. Yrityksellä on investointilistalla uuden vastakarasorvin (pyörivillä työkaluilla) hankinta, joten sinulla on mahdollisuus päästä merkittäväksi osaksi yrityksen kehittymistä ja tuoda ammattitaidollasi tähän oma panoksesi.

Työ on kokoaikainen päivätyö liukuvalla työajalla. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti soveltuvan tekijän löydyttyä. Palkkaus määritellään valittavan henkilön ammattitaidon ja kokemuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa antaa Eezy VMP Huittinen, Ari Laine p. 044 596 4500 (arkisin klo 8-16).

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti hakulomakkeemme kautta tai lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen huittinen@vmp.fi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisääthän hakemukseesi työkokemuksen/CV:n.

Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva

Lisätietoja
Ari Laine, huittinen@vmp.fi, 044 596 4500

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.05.2020 mennessä.