(Poistunut julkaisusta)

CNC-sorvaaja asiakkaalle Ylöjärvelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2018Työn kuvaus:
  Sorvaamo Niemenmaa Oy on vuonna 1962 perustettu konepajateollisuuden alihankkija. Asiakkaitamme ovat laadukkaita ja vaativia koneistettuja osia käyttävät eri teollisuudenalojen yritykset.
Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaidolla valmistettuja erittäin laadukkaita tuotteita. Hoidamme laatuluokitukset (ABS,LRS,DNV,CCS, BV,RMRS,RINA) ja kokoonpanon osana asiakastoimitustamme. Yhteistyöverkostomme avulla hoidamme esimerkiksi hitsaustyöt, maalaukset, karkaisut, ja hionnat.
 
Haemme asiakasyrityksellemme Sorvaamo Niemenmaa Oy:lle ammattitaitoista

CNC-sorvaajaa  Hwacheon monitoimisorville hoitamaan isoa sorvia tukilaakerein, pyörivin työkaluin ja Fanucin ohjelmalla.

Edellytämme vankkaa koneistuskokemusta, Fanuc-ohjauksien ohjelmointi- ja käyttökokemusta sekä hyvää konepiirustusten lukutaitoa. WinCam-ohjelmiston käyttökokemus on hakijalle eduksi.

Tehtäviisi kuuluvat vaihtelevat sorvaus- ja koneistustehtävät.
Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit sekä kilpailukykyisen palkan. Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä. Työsuhde alkaa määräaikaisella sopimuksella, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen.
Kyselyt tehtävään liittyen: Jyrki Silius, p. 050 444 4480 tai jyrki.silius@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  CNC - sorvaaja


Sijainti:  YLÖJÄRVI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sofia Lavaste


Toimipaikka:  Tampere