CNC-operaattori
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Miltä kuulostaisi mahdollisuus pidempään työsuhteeseen?

Etsimme nyt asiakkaallemme vaakakaraiselle työstökeskukselle uutta CNC-operaattoria. Työnkuvaasi kuuluu mm. asetusten tekeminen, koneistaminen ja mittaus. Haemme työhön ensisijaisesti itsenäiseen työskentelyyn pystyvää ja jo aiempaa kokemusta omaavaa koneistajaa. Tärkeintä meille kuitenkin on, että olet halukas oppimaan uutta! 

Eduksesi on aiempi tekninen tausta tai kokemus vastaavista tehtävistä. Työ soveltuu hyvin alalla uraa luovalle reippaalle tekijälle sekä kokeneemmallekin konkarille. Hakemamme henkilö tarttuu reippaasti töihin ja hoitaa annetut tehtävät huolellisesti ja tarkasti. Kykenet myös hyvin itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle:

Työ on päivätyötä ja vuorot sijoittuvat arkipäiville. Valittu henkilö työllistyy asiakkaan kirjoille ja tarjolla on myös hyviä työsuhde-etuja.  Palkka määräytyy tehtävässä tekijän osaamisen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksen mahdollisimman pian ja liitä mukaan ajan tasalla oleva CV. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja tehtävä tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot