(Poistunut julkaisusta)

CNC-operaattori loppuvuoden sesonkiin
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Haemme asiakasyrityksellemme teollisuuteen CNC-koneiden operaattoreita vuoden lopun sesonkityöhön.

Työhön kuuluu koneen valvonta, terien vaihtoa ja ohjelmien toiminnan valvontaa sekä säätöä. Aiemman osaamisen mukaan työhösi voi kuulua myös laajemmin ohjelmointia ja asetuksien vaihtoa.

Työ on itsenäistä ja tarkkuutta vaativaa, joten tehtävään valittavilta henkilöiltä odotetaan kykyä tarkkuutta ja keskittymistä vaativaan työhön.

Työt alkavat marraskuun alkupuolen aikana ja kestävät joulu- tai tammikuun loppuun.

Aikaisempi kokemus kyseisestä työstä ei ole pakollista, sillä apunasi tehtävään perehtymisessä on työhönopastaja ja kattava konekohtainen perehdytys. Työssä pärjäämistä auttaa kuitenkin ehdottomasti aikaisempi teollisuuden koneenkäyttökokemus, teknisten piirustuksien lukutaito tai aikaisempi kokemus cnc-ohjatun koneen käytöstä.

Töitä tehdään arkipäivisin 3-vuorossa. Sesongin aikana on hyvä mahdollisuus tehdä myös ylitöitä.

Työllistyt asiakkaalle tehtävään Barona Teollisuus Oy:n kautta. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin käy jättämässä pikaisesti hakemuksesi ilmoituksen oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana ja työntekijät sesonkiin vahvistetaan soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä tai työsuhteesta voit tiedustella Baronalta rekrytoinnista vastaavalta Mari Ylä-Uotilalta, puh. 050 572 4853.

Parhaiten olemme tavoitettavissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.