(Poistunut julkaisusta)

CNC-operaattori, Korvenranta Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018Korvenranta on luotettava, reilu ja joustava puutyöstön ammattilainen. Vuosien kokemus ja ammattitaito mahdollistavat läpinäkyvän toimintamme. Tämä näkyy niin asiakaskokemuksessa kuin viestinnässä ja markkinoinnissa. Olemme puusepäntyön kokeneita ammattilaisia. Siksi asiakkaamme tietävät saavansa kaikissa tilanteissa kestäviä ja korkealaatuisia tuotteita.


Etsimme nyt Korvenranta Oy:lle CNC-OPERAATTORIA.

Hakemallamme henkilöllä on ammattitaitoinen työote CNC-koneen käytössä ja valmiutta uuden oppimiseen. Aiempi kokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi. Työtehtävä edellyttää tekijältä tarkkuutta, huolellisuutta ja tuotantoprosessin kokonaisuuden ymmärrystä. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja motivaatio.

Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuudella ja hyvällä tekijällä on tämän jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen kirjoille. 

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Sami Kallinen, 0400 138 888, sami.kallinen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

www.hpheimo.fi                                                                         www.korvenranta.fi